Landal-app

Download de Landal-app - Handig vóór en tijdens je vakantie
iOS Android
Altijd bij de hand
Ontdekken
Genieten

Praktische informatie altijd bij de hand

Alles over jouw boeking

Altijd bij de hand
In de Landal-app zie je jouw boeking in een handig overzicht. Zo zie je met hoeveel reisgenoten je wanneer op vakantie gaat, en waarheen! Het adres van het vakantiepark en de locatie van jouw accommodatie zie je hier ook terug. En tijdens je verblijf raadpleeg je de app voor de openingstijden van bijvoorbeeld het restaurant of het zwembad, reserveer je tickets voor een uitje in de buurt of huur je een fiets.

Voor een soepele aankomst
Inchecken kun je thuis of onderweg al regelen. In een paar stappen op je smartphone. Geen papierwerk meer, hierdoor begint het genieten bij aankomst op het park. Heb je een digitale sleutel in je Landal-app, dan kun je direct door naar je accommodatie of campingplaats. Anders ligt de sleutel voor je klaar bij de receptie.

Je route naar je verblijf

Op een (interactieve) kaart
De Landal-app begeleid je naar jouw vakantiehuis, bungalow, safaritent of camperplek. Je ziet je huidige locatie en de ligging van je verblijf op het park. De app wijst je de weg. De kaart is ook handig tijdens je verblijf. Zo vind je in een handomdraai de faciliteiten op het park terug. Van zwembad tot restaurant en speeltuin!
Gemak van een digitale sleutel

Op steeds meer van onze vakantieparken gebruiken we een digitale sleutel. De accommodaties, slagboom en faciliteiten zijn te openen met de digitale sleutel. Hou de app op de dag van aankomst goed in de gaten. Wanneer de sleutel groen kleurt is hij klaar voor gebruik. Zo heb je de 'sleutel' altijd bij de hand op jouw mobiele telefoon. Bij aankomst rijd je direct door naar je accommodatie of campingplaats en kan jouw vakantie meteen beginnen! Ook kan je tijdens je verblijf de sleutel eenvoudig delen met je reisgezelschap.

Zo werkt het
Vooraf regelen, ter plekke genieten
Kijk voor alle info in de Landal-app Handig voor en tijdens jouw verblijf
Jouw vakantie bij Landal