Ik wil mijn giftcard gebruiken

U heeft een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om uw cadeau te verzilveren.
 • Eerst kiest u een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 90 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen;
 • U boekt uw vakantie online;
 • Bij de betaalopties wisselt u de giftcard in. Dat doet u door het kaartnummer (en veiligheidscode) van uw giftcard in te vullen;
 • De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als u de kraslaag achter op de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld;
 • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend;
 • U kunt het restantbedrag direct betalen.

Zoek een bestemming  Giftcard voorwaarden 

Ik wil...

...mijn giftcard activeren
Als u de Landal Giftcard per post ontvangt is het saldo nog niet actief. Om het saldo te activeren heeft u nodig:
 • het kaartnummer op de achterkant van de giftcard;
 • de activatiecode uit de e-mail die wij u hebben toegestuurd.
Voer het kaartnummer en de activatiecode in om het saldo op de giftcard te activeren.

Activeer giftcard
....het saldo op mijn giftcard checken
Met de saldochecker kunt u het tegoed op uw Landal Giftcard controleren. U vult het kaartnummer van uw giftcard en uw pincode in, waarna uw saldo in beeld verschijnt. De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als u de kraslaag achterop de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld.

Saldochecker

Geen Giftcard, maar wel een Cadeaucheck?

Heeft u geen Landal Giftcard, maar een Landal cadeaucheque? Dan werkt het anders: Om uw cadeaucheque te verzilveren belt u ons Contact Center op 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.) om een vakantie te boeken. Geef aan dat u geheel of gedeeltelijk wilt betalen met een cadeaucheque. Bij aankomst op het park levert u de cadeaucheque in bij de receptie.

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Overige onderwerpen
 • Hoelang is mijn Landal Giftcard geldig?

  De Landal Giftcard is 3 jaar geldig nadat u deze heeft geactiveerd. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in.

Betalen
 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).

 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kunt u geen giftcard bestellen omdat uw betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.). Wij helpen u graag verder.

 • Kan ik mijn giftcard ook met creditcard betalen?

  Als u een giftcard wilt bestellen, dan kunt u direct online betalen. Het is mogelijk om met een creditcard (Visa en Mastercard) te betalen. 

Bestellen
 • Hoe is mijn Landal Giftcard verpakt?

  Wanneer u een giftcard besteld die u per post ontvangt is de kaart verpakt in een leaflet en wordt deze samen met een begeleidende brief verstuurd in een envelop.

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).

 • Wat doe ik wanneer ik geen bevestigingsmail ontvangen heb?

  Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).

Overige onderwerpen