Op vakantie met kinderen

"Elke vakantie is voor de kinderen weer een nieuw avontuur" - Mariël (42)

Ontspannen op vakantie

Tijdens een vakantie met het gezin heeft u even écht tijd voor elkaar. Als ouder(s) wilt u zorgeloos genieten van de kinderen en samen leuke dingen doen. Laat u  daarom inspireren door enkele bijzondere tips en activiteiten. Er is tenslotte niets fijner dan ontspannen op vakantie te gaan met het hele gezin.
Bekijk de bijzondere tips en activiteiten

Mijn kind is bang voor water: wat nu?

Kinderen zijn gek op water. Het is het allerleukste speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Toch moeten veel jonge kinderen eerst hun angst overwinnen om kopje onder te gaan. Wat kunt u zélf doen om uw kind watervrij te maken?
Tips om uw kind watervrij te maken

Doe als een kruisspin: maak een web

In het najaar zijn ze overal: de imposante webben van de kruisspin. Met een kastanje, satéprikkers of takjes en een bolletje wol is een prachtig web zo gemaakt. Verzamel tijdens een boswandeling kastanjes en ga creatief aan de slag.
Maak een eigen spin met web

Eerste keer op babyvakantie

Met de baby op vakantie gaan kan best spannend zijn. Kersverse ouders moeten met zó veel dingen rekening houden. Op vakantie wilt u maar één ding: zorgeloos uitrusten en genieten. Dat vraagt om een goede voorbereiding!
Tips voor een zorgeloze babyvakantie

Sterren kijken doet u zó!

Voor het meest bijzondere uitje van de herfstvakantie reist u naar de donkerste plekken. Speur in deze zogenaamde Dark Sky Parken samen de hemel af en herken de fonkelende sterren van het Heelal.
Ontdek de Melkweg