Bezoek een museum

Leer van alles over beeldende kunst, herbeleef de geschiedenis of maak kennis met het onderkomen van dieren. Er is zoveel keuze, voor ieder wat wils. Maak een reis door het menselijk lichaam of ontdek Nederland in het klein. Een bezoek aan één van de bekendste musea van het land, dat is een interessant uitje voor het hele gezin.
 • Zoveel musea, voor ieder wat wils
 • Een educatief uitstapje
 • Samen spannende tijden beleven

Anne Frank Huis

Een cultureel uitstapje in Amsterdam. Bekijk de plek waar Anne Frank verborgen zat en haar dagboek schreef. Herbeleef het verhaal van Anne Frank in het Achterhuis. Parken in de omgeving:
Meer informatie over het Anne Frank Huis

Bonnefantenmuseum

Bekijk beeldende kunst en ontdek markante kunstgeschiedenissen. Bezoek het Bonnefantenmuseum tijdens uw vakantie in Limburg, vlakbij de parken:
Bezoek de website

Corpus

Maak een reis door de mens. Een audiotour door het menselijk lichaam, ontdek de Medische Infotheek en het interactieve gedeelte van Corpus. Nabij de parken:
Ontdek Corpus

Deltapark Neeltje Jans

Bezoek Deltapark Neeltje Jans en leer alles over het ontstaan van de Deltawerken. Bezoek het aquarium, de walviswereld en een van de shows met zeehonden, zeeleeuwen en roofvogels. Ontdek de nieuwe ‘Delta Experience’ vanaf deze zomer. De kids spelen in het waterpark of op de waterspeelplaats en roetsjen van de waterglijbaan. Parken in de omgeving:
Meer informatie over Deltapark Neeltje Jans

Nijntjes Huis

Het nijntje museum is de wereld in het klein. In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters stap voor stap de wereld om hen heen. Stap de wereld van nijntje en haar vriendjes in. Kruip en klim door het huis van drie verdiepingen en ontdek alle kamers. Parken in de omgeving:
Bezoek de website

Ecomare

Tijdens uw vakantie op Texel kan een bezoekje aan Ecomare niet ontbreken. Een natuurmuseum, zeehondenopvang, zeeaquarium en vogelopvang in één. Ontdek het werelderfgoed Waddenzee en leer alles over de zeehonden. Parken in de omgeving:
Lees meer over Ecomare

Kamp Westerbork

Bezoek het herinneringsmuseum, toegewijd aan de herinnering van de Nederlandse joden die in dit kamp zijn omgekomen. Parken in de omgeving:
Bekijk de website

Hunebedcentrum Borger

Ga terug in de tijd en ontdek de overblijfselen van de prehistorie in het Drentse landschap. Bewonder de restanten van de indrukwekkende stenen grafmonumenten. Parken in de omgeving:
Meer informatie over Hunebedcentrum Borger

Kröller Müller Museum

Het Kröller Müller Museum bezit een wereldberoemde collectie beeldende kunst, voornamelijk uit de 19de en 20ste eeuw. De collectie werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin staan centraal. Parken in de omgeving:
Ontdek het Kröller Müller Museum

Madurodam

Ontdek Nederland op schaal van 1:25. Zo kunt u in één dag alle bezienswaardigheden bekijken. Parken in de omgeving:
Bezoek de website van Madurodam

Mondriaanhuis

Bezoek het geboortehuis van Piet Mondriaan, waar aandacht wordt geschonken aan de ontwikkeling van deze kunstenaar. Parken in de omgeving:
Bezoek het Mondriaanhuis

Naturalis

Ontdek de ontwikkeling van het leven op aarde. Een leerzaam en leuk uitstapje voor jong en oud. Parken in de omgeving:
Ontdek Naturalis

Nederlands Openluchtmuseum

Ga terug in de tijd en bekijk authentiek nagebouwde boerderijen, woonhuizen en hutten uit alle delen van Nederland. Het Nederlands Openluchtmuseum is in de wintermaanden gesloten om de collectie te beschermen. Wel is het park dan, tegen gereduceerd tarief, geopend als wandelpark. Parken in de omgeving:
Bekijk de website

Paleis Het Loo

Bezoek het voormalig Koninklijk Paleis, dat is opengesteld voor het publiek. Niet alleen het paleis, maar ook de directe omgeving is het bezichtigen waard. Geniet van cultuur en natuur. Parken in de omgeving:
Lees meer over Paleis Het Loo

Rijksmuseum Amsterdam

Het grootste museum voor kunst en geschiedenis in Nederland. Bekijk de Nachtwacht en ontdek het mooie vernieuwde museum in de hoofdstad.
Parken in de omgeving:
Ontdek het Rijksmuseum

Rheinisches Landesmuseum

Het Rheinische Landesmuseum in Trier is één van de belangrijkste museums over archeologie in Duitsland. Je vindt er 200.000 jaar aan geschiedenis. Ontdek de culturele ontwikkeling van de regio, van de prehistorie tot het einde van de 18e eeuw. Ervaar het hele jaar door interessante evenementen en speciale tentoonstellingen. Parken in de omgeving:
Bekijk de website

Space Expo

Bezoek Space Expo om van alles over ruimtevaart te zien en te beleven. Spacy en interactief. Parken in de omgeving:
Bekijk de website

Steenkolenmijn Valkenburg

Ontdek de wereld van de mijnbouw tijdens een dagje onder de grond. Deze typisch Limburgse bezienswaardigheid kunt u niet overslaan. Vlakbij de parken:
Lees meer op de website

Vincent van Gogh Huis

Neem een kijkje in het enige, voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt. Parken in de omgeving:
Bezoek het Vincent van Gogh Huis

Watersnoodmuseum

De watersnoodramp van 1953 wordt in dit museum in kaart gebracht. Stap terug in de tijd en ontdek wat deze grote ramp voor Nederland heeft betekent. Nabij de parken:

Bezoek de website van het Watersnoodmuseum

Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijks leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Parken in de omgeving:

Meer informatie over het Zuiderzeemuseum

Vind uw ideale accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel
*excl. additonele kosten

Bestemmingen

0 parken gevonden

Filter op:
 • Prijsrange
  *getoonde prijzen zijn vanaf prijzen
 • Aankomstdagen
 • Park - Emplacement
 • Accommodatiegrootte
 • Labels
 • Accommodatie - Algemeen
 • Accommodatie - Speciale accommodaties
 • Indeling
 • Accommodatiefaciliteiten
 • Park - Algemeen
 • Zwempret
 • Parkactiviteiten - Kindvriendelijk
 • Parkfaciliteiten - Eten en drinken
 • Parkfaciliteiten - Wellness en beauty
 • Parkactiviteiten - Sport en ontspanning
 • Omgeving - Eropuit
 • Omgeving - Actief en sportief