Ontdek de magische kerstmarkten

Punch, peperkoek en dennengroen
Zoek & boek

Kerstmarkten in verschillende landen

In Nederland

Er zijn vele gezellige kerstmarkten in Nederland die erop wachten om door jou ontdekt te worden. Bekijk hier een overzicht van de mooiste Nederlandse kerstmarkten.

In Duitsland

In de omgeving van onze Duitse vakantieparken nodigen vele kleinere en grotere kerstmarkten je uit om te genieten en te vertoeven. Of het nu in romantische steegjes is, in pittoreske stadjes of voor een imposante kathedraal.

In België

In de laatste maand van het jaar worden er in België heel wat steden omgetoverd tot een winters paradijs! In dit overzicht vind je waar je moet zijn voor de gezelligste kerstsfeer in het land.

In Oostenrijk

Bijzonder betoverende kerstmarkten vinden plaats in Oostenrijk. Winkel voor traditionele kerstversieringen of probeer een van de heerlijke kerstspecialiteiten.

In Denemarken

In de omgeving van onze vakantieparken in Denemarken heten diverse kerstmarkten je van harte welkom. Vind unieke kerstcadeaus en prachtige kerstdecoraties.
Vind jouw ideale accommodatie
Kerstmarkten

De avonden worden langer, het ruikt naar chocolademelk en dennengroen - het gezellige kerstseizoen begint. Slenter door feestelijk versierde straten en sfeervolle kerstmarkten met stadsmuzikanten en -koren.