Topactiviteiten tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties doen we graag nog een schepje bovenop het reguliere Fun & Entertainment-programma. Met onze Topactiviteiten voor jong en oud zorgen we dat u en uw kinderen een onvergetelijke tijd beleven tijdens de schoolvakanties. Bekijk wat voor leuks u te wachten staat!

Herfstactiviteiten op de parken

Prikkel de zintuigen en ontdek samen de natuur. Op onze parken worden volop activiteiten in de herfst georganiseerd. Speuren met een natuurgids, marshmallows roosteren bij het kampvuur of een heerlijke pompoensoep maken. Aan gezellige activiteiten geen gebrek!
Ontdek alle herfstactiviteiten

Sinterklaasactiviteiten op de parken

Wanneer Sinterklaas en zijn Pieten in het land zijn, brengen ze natuurlijk ook een bezoek aan onze parken. Wat een heerlijk avondje. Onderstaand vindt u een impressie van de sinterklaasactiviteiten op de parken.
Ontdek alle Sinterklaasactiviteiten

Kerstactiviteiten op de parken

De gezelligste periode van het jaar is aangebroken! Samen rondom het kampvuur, een midwinterlichtjestocht of een kerstsok knutselen. Op veel van onze parken worden er tijdens de feestdagen extra activiteiten georganiseerd geheel in de kerstsfeer die u zeker niet wilt missen.
Ontdek de kerstactiviteiten

Activiteiten in de krokusvakantie

In de krokusvakantie organiseren we extra topactiviteiten op het park. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Lekker buiten de natuur in of samen iets lekkers bakken.
Impressie activiteiten in de krokusvakantie 2019

Paasactiviteiten op de parken

Een paasmandje knutselen, eieren zoeken of heerlijke paasbaksels maken? Op veel van onze parken worden er tijdens het paasweekend leuke activiteiten georganiseerd die u zeker niet wilt missen!
Impressie Paasactiviteiten 2019

Activiteiten in de meivakantie

Wanneer u een park van Landal GreenParks bezoekt, kunnen u en uw kinderen altijd rekenen op een uitgebreid Fun & Entertainment-programma. In de meivakantie pakken wij graag extra uit met uitdagende activiteiten en volop speelplezier!
Impressie activiteiten in de meivakantie 2019

Zomeractiviteiten op de parken

Speciaal voor uw kinderen wordt er in de zomer van alles georganiseerd. Speuren met een natuurgids, een picknick met Bollo of door de modder glijden tijdens modderdag. En op warme zomerdagen barst er een groots watergevecht los!
Impressie activiteiten in de zomervakantie 2019

Zoveel te doen en te beleven

Tijdens de schoolvakanties zijn er naast de activiteiten ook onvergetelijke evenementen op de parken. Gaan de kids naar een basketbal- of boksclinic? Of doen ze mee aan de DJ Battle? Er valt echt van alles te beleven! Voor de actuele activiteiten op uw park checkt u voor vertrek de LandalApp.
Shows en workshops op de parken

Meer lezen

Bekijk het geselecteerde artikel over de kruisspin