Zoveel te doen en te beleven

Expeditie Landal, een basketbal clinic of de Techniekfabriek. Tijdens de schoolvakanties zijn er naast de activiteiten ook onvergetelijke evenementen op de parken. Gaan de kids een basketbal clinic volgen of liever freestylen met de Music Maker? Er is zoveel te beleven!

Onvergetelijke shows

HuubTube
De goochelshow waarin jij bepaalt wat je wilt zien! Met zijn spetterende jongleer-act, zijn beroemde diabolo-act en zijn interactieve goocheltrucs, maakt Huub Cooijmans een waar spektakel van zijn show. Een wervelende voorstelling waarbij scherpzinnige humor, spectaculaire trucs en magie gecombineerd worden. U komt gegarandeerd ogen te kort!
Serge & Coco
Het is zover! Serge heeft eindelijk een school gevonden waar Coco, het kleine pratende aapje, heen mag. Tijdens de show help jij Serge om Coco zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste schooldag. Een bij vlagen ontroerende, maar vooral hilarische en interactieve kindervoorstelling.

Live muziek

De pianoartiest
Toen Iris nog heel jong was, begon ze al met piano spelen. Enkele jaren heeft ze pianoles gehad en daarna leerde ze zichzelf stukken aan. Muziek is haar passie en inmiddels speelt ze al 17 jaar. Haar repertoire varieert van licht klassiek naar Disney en top 40 en zorgt voor een fijne sfeer waardoor je de avond niet meer vergeet!
Marcel Kramer
Door het uitgebreide repertoire van Marcel Kramer is er voor ieder wat wils. Heerlijks ontspannen met Jazz en Blues op de achtergrond of swingen op rock ’n roll. Marcel Kramer is van alle markten thuis. Kom en laat je verrassen!

Actieve workshops

Clinic: Boksen
Altijd al de techniek van boksen willen leren, maar zonder klappen te krijgen? Doe dan mee aan de boksclinic. Tijdens de clinic draait het vooral om het plezier, het sporten, het respect en de samenwerking dan dat het gaat om het uitdelen van een perfecte stoot.

Drumtastic
Drumtastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal. Je leert de basisoefeningen en de coolste trucs! Muziek, ritme, fun en samenwerken staan tijdens deze workshop centraal. Oefen je coördinatie en swing er op los!
Henk Pieterse
Altijd al de sterren van de hemel willen spelen? Kom dan naar de basketbalclinic en leer de gaafste basketbaltechnieken. Henk Pieterse, een ex-basketbalprof van 2.11 meter lang, leert iedereen zijn mannetje staan. Binnen en buiten het veld.


Meeslepende verhalen

Rogier de Avonturier
Ga mee op avontuur met Rogier en professor Ron. Rogier neemt je mee in zijn meeslepende verhalen over zijn avonturen door heel Nederland. Samen met de professor experimenteert Rogier graag. En hij vindt het leuk om met zijn tante naar de dierentuin te gaan. Wie weet neemt deze avonturier zijn Kids DJ wel mee. Dan belooft het al helemaal een super feest te worden!

Balei de Kronenlakei
Balei mag de kroon van het buitenhuis van de koning naar het paleis brengen. Maar dan.. Balei gaat perongeluk op de kroon zitten. De kroon is helemaal kapot… maar de koning heeft hem vanavond nog nodig. Wat nu? Zou Balei de kroon nog kunnen maken? Balei de Kronenlakei is een complete kindervoorstelling met live zang en magie.
De Lakei en de prinses
De klungelige lakei Hannes zorgt al jaren voor de prinses. Hij voedt haar keurig op, leert haar manier en zorgt ervoor dat ze goed is voor anderen. Elke ochtend staat hij vroeg op om het kasteel schoon te maken en heerlijke broodjes te bakken voor de prinses. Op een dag gaat alles mis. De raaf, die altijd vogels pest, voert iets in zijn schild. Plots is de prinses ook spoorloos verdwenen. Help jij mee de raaf een lesje te leren en de prinses terug te vinden?

Club van Loet
Heb jij een vriendje of vriendinnetje? Loet is opzoek naar een vriendje die met haar leuke dingen wil doen. Ze wil samen zingen, spelen, voetballen en feest vieren. Maar hoe komt ze aan zo’n vriend? Tijdens het zoeken komt ze de rare Eend tegen. Die is ook opzoek naar een vriendje. Ga je samen met ze mee op deze grappige zoektocht vol muziek?

Doe ook mee!

Techniekfabriek
Altijd al een super coole zeepkist willen bouwen? Of wil je liever een kettingreactie in gang zetten? Het kan allemaal in de Techniekfabriek. Hier beleven kinderen van alles op het gebied van techniek op stoere wijze. 

Jouw Experiment
Bij deze interessante workshop kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar allerlei natuurkundige principes onderzoeken en ontdekken. Tekenen met een magneetpen, schieten met een Airzooka, een eigen tekenfilm maken of insecten en blaadjes bekijken onder de microscoop. Dit zijn slechts enkelen van de vele experimenten die je kan uitvoeren. Jouw Experiment laat de jongens en meisjes zien, horen, voelen, verrassen en verwonderen!
Music maker
Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, wie droomt er nu niet van een carrière als DJ? De Music Maker is een goed begin. Op een grote tafel staan scratchboxen met hoofdtelefoons. Dat wordt freestylen met honderden ritmes, tientallen scratchvariaties én geluiden. Ben je liever geen DJ ? Creëer dan je eigen drumsolo met de digitale drumsticks. Door de tips die je krijgt kan je zo je eigen muziek maken, deze mag je na afloop ook nog eens op je telefoon zetten!

Uw vakantie

Het tarief is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest profijtelijke aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Land
Regio
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Park - Ligging

Omgeving

Omgeving - Eropuit
Omgeving - Actief en sportief

Park

Park - Ligging
Park - Algemeen
Park - Kenmerk

Parkfaciliteiten

Parkfaciliteiten - Eten en drinken
Parkfaciliteiten - Services
Parkfaciliteiten - Wellness en beauty

Parkactiviteiten

Zwempret
Parkactiviteiten - Kindvriendelijk
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Parkactiviteiten - Sport en ontspanning

Accommodatie

Accommodatiegrootte
Accommodatie - Speciale accommodaties
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Accommodatie - Algemeen

Accommodatie faciliteiten

Labels
Indeling
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Accommodatiefaciliteiten
  • meer voorkeuren
  • minder voorkeuren
Filters :
Bezig met het ophalen van data...

Landal Coldenhove Eerbeek, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
 • 364 bungalows en 5 safaritenten
 • Indoorspeelparadijs
 • Overdekt zwembad met peuterbad
v.a. 219
Nu v.a. 179
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,37 p.p.p.n..

2 nachten - 08 November 2019

Landal Hoog Vaals Vaals, Limburg, Nederland

Park op de kaart
 • 355 vrijstaande en geschakelde bungalows
 • Overdekt zwembad met peuterbad en glijbaan
 • 9-holes golfbaan
v.a. 199
Nu v.a. 159
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting vanaf 6 jaar € 1,48 p.p.p.n..

2 nachten - 01 November 2019

Landal Sluftervallei De Cocksdorp, Waddeneilanden, Nederland

Park op de kaart
 • 316 bungalows, 16 stacaravans en 4 safaritenten
 • Overdekt zwembad met peuterbad
 • Gelegen aan natuurgebied De Slufter
v.a. 189
Nu v.a. 149
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,85 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten.

2 nachten - 01 November 2019

Landal Rabbit Hill Nieuw Milligen, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
 • 290 bungalows, 15 stacaravans en 5 safaritenten
 • Overdekt zwembad met peuterbad
 • Indoorspeelparadijs
v.a. 209
Nu v.a. 169
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,05 p.p.p.n..

2 nachten - 08 November 2019

Landal Landgoed 't Loo 't Loo-Oldebroek, Gelderland, Nederland

Park op de kaart
 • 366 vrijstaande bungalows
 • Recreatieplas met tokkelbaan
 • Park Plaza met diverse restaurants
v.a. 199
Nu v.a. 159
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,13 p.p.p.n..

2 nachten - 08 November 2019

Hof van Saksen Nooitgedacht, Drenthe, Nederland

Park op de kaart
 • Unieke Kinder Academies
 • Spectaculaire indoor waterglijbanen
 • Diverse culinaire restaurants
v.a. 479
Nu v.a. 379
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

2 nachten - 01 November 2019

Landal Warsberg Saarburg, Saar/Hünsruck, Duitsland

Park op de kaart
 • 145 bungalows, 28 stacaravans, 13 safaritenten en 6 woodlodges
 • Overdekt zwembad met peuterbad en waterattracties
 • Op een hoogplateau gelegen
v.a. 119
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting vanaf 12 jaar € 0,30 p.p.p.n..

2 nachten - 01 November 2019

Landal Twenhaarsveld Holten, Overijssel, Nederland

Park op de kaart
 • 278 vrijstaande bungalows
 • Overdekt zwembad met peuterbad
 • Speelkasteel met Adventure Tower
v.a. 169
Nu v.a. 129
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1 p.p.p.n..

2 nachten - 01 November 2019
Toon volgende 8 accommodaties