Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar.

  Indoor
  Onze Bollo Club en de indoorspeelplaats zijn helaas door de overstroming beschadigd en worden momenteel vernieuwd.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

  Parkshop
  Verse broodjes en een klein assortiment aan boodschappen vind je in de Parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zoals de minimale afstand en draag een mondkapje. De openingstijden kunnen aangepast zijn.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad, vragen we je een dag vooraf een tijdsblok te reserveren. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vind je een week voor aankomst een actueel overzicht van de openingstijden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Parkinformatie
 • Reizen naar Duitsland

  Vul voor aankomst in Duitsland het inreisformulier in. Zorg dat je bij binnenkomst in Duitsland de bevestiging hiervan bij je hebt. 

  2G+ regel: Om in te checken op het park heb je een geldig vaccinatiebewijs (geldig vanaf twee weken na de laatste vaccinatie) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen en maximaal 3 maanden na een positieve PCR-test) EN een negatief testbewijs (PoC niet ouder dan 24 uur of PCR niet ouder dan 48 uur) nodig. Als je een boostervaccinatie hebt gehad of wanneer je binnen 3 maanden je tweede vaccinatie of corona hebt gehad dan heb je geen aanvullend testbewijs nodig. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht uit welk land je reist. Zonder een van bovenstaande bewijzen kun je je accommodatie niet betreden. Kinderen tussen 12 -17 jaar hebben alleen een negatief testbewijs nodig (PoC niet ouder dan 24 uur of PCR niet ouder dan 48 uur).

  Laat je voor vertrek naar het park testen, zodat je de testuitslag bij de hand hebt tijdens het inchecken. De testlocatie op het park kan niet worden gebruikt voor de test bij aankomst, dit is om te voorkomen dat er lange wachtrijen ontstaan bij de testlocatie.

  Hierna is voor het verblijf iedere 72 uur een nieuw testbewijs nodig. Voor het gebruik van binnenfaciliteiten is ook een testbewijs nodig, deze kan maximaal 72 uur oud zijn.  Op ons vakantiepark kun je je laten testen bij een testlocatie.

   Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.


Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is en een geldig negatief testbewijs wanneer dit verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Faciliteiten

Benieuwd waar je alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie

Download onze app voor nog meer inspiratie van alles wat er te doen is op het park en in de omgeving. Heb je trek? Bekijk de menukaarten van onze restaurants of bestel iets om op te halen. Ook kun je reserveren voor de horeca op het park. Verder regel je in de app de restbetaling van je boeking, vul je je reisgezelschap in en geef je je aankomsttijd door. Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar je geboekte accommodatie toe.