Eten en drinken

Voor alle maaltijden en drankjes kunt u bij ons terecht, van een snack tijdens het zwemmen tot aan een cocktail in de Travellers Bar. Of wat dacht u van een avondje luxe dineren met panorama uitzicht? Gezellig samen in uw appartement pizza’s eten kan natuurlijk ook. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zwemmen is altijd leuk, maar op Landal Vierwaldstättersee wordt het echt een belevenis! Durf jij de wildwaterbaan af? De glijbaan is ook heel leuk. De tijd vliegt voorbij in het zwemparadijs.
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor de start, actie! Wie is het snelst op de outdoor kartbaan? En wie wordt de winnaar van het bowlingtoernooi? Het Fun & Entertainment-team organiseert leuke activiteiten en spelletjes voor alle leeftijden. De echte sportievelingen duiken het fitnesscentrum in.
Alles over sport en spel

Kids

De vakantie draait om plezier en tijd voor elkaar. Op het park zijn allerlei activiteiten gezellig samen te doen. Samen bowlen, zwemmen, spelen of midgetgolfen. De kleintjes knutselen en kliederen in de kinderclub. Ga op avontuur en ontdek het zelf!
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Een bezoek aan het saunalandschap werkt ontspannend op lichaam en geest. Heerlijk na een actieve dag! Voor de echte wellness belevenis kiest u voor een massage- of beautybehandeling.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit en de omgeving ontdekken, een dagje naar dierentuin Goldau of rodelen van de zomerrodelbaan. Pak de boot naar Luzern, er is zo veel te zien en te doen.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Vanaf Landal Vierwaldstättersee kijkt u zo op de Alpenreuzen Rigi en Pilatus. Beklim de bergen naar de top of race met de mountainbike over de bergpaden. De Weg der Schweiz die langs de Vierwaldstättersee loopt is ook een bijzondere wandelroute. Het uitzicht is altijd even prachtig!
Meer wandelen en fietsen

Golf

Rond Landal Vierwaldstättersee liggen enkele prachtige golfbanen. Sla bijvoorbeeld een balletje op 9-holes, Par 31 baan van Golf Club Axenstein op nog geen 1,5 km van het park! Deze baan is in een heuvelachtig landschap met bergen en water gelegen, dus vergeet ookniet van de omgeving te genieten.