Praktische info

Route naar het park

Landal Strand Resort Ouddorp Duin
Westerweg 18
3253 LX Ouddorp

Bel de receptie
+31-(0)187 70 02 22
Mail de receptie
ouddorpduin@landal.com

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 17:00
Morgen
09:00 - 17:00
Maandag 25 sep
09:00 - 18:00
Dinsdag 26 sep
09:00 - 17:00
Woensdag 27 sep
09:00 - 17:00
Donderdag 28 sep
09:00 - 17:00
Vrijdag 29 sep
09:00 - 20:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Eigen vervoer

Reis je met een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Westerweg 25, Ouddorp.

Openbaar vervoer

Via Rotterdam
Per trein tot Rotterdam CS, hier stap je over op metro D (richting De Akkers) en stap je uit bij Metrostation Spijkenisse Centrum. In Spijkenisse pak je bus 104 richting Renesse Transfer Transferium, deze bus voert je door Ouddorp waar je uitstapt bij bushalte Toppershoedje.

Vanuit Goes
Per trein tot Goes, hier stap je over op bus 132 richting Zierikzee en je stapt uit bij Busstation Zierikzee. Hier stap je vervolgens over op bus 133 richting Middelburg Station tot aan bushalte Transferium, Renesse. Bij deze halte stap je nogmaals over op bus 104 richting Hellevoetsluit, deze bus voert je door Ouddorp waar je uitstapt bij bushalte Toppershoedje.

Aankomst en vertrek

Aankomst
Wij werken met een digitale check-in en digitale sleutel. Zorg ervoor dat je vóór aankomst op het park de Landal GreenParks App downloadt en je digitale check-in compleet maakt. Dit doe je door een eventuele openstaande betaling te voldoen en je reisgenoten en verwachte aankomsttijd aan ons door te geven. De sleutel verschijnt daarna in de App en kun je vanaf 16:00 uur op dag van aankomst gebruiken. Je kunt direct doorrijden naar de accommodatie en hoeft niet meer in de rij bij de receptie! Meer informatie.

Vertrek
Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Daarna kun je de deur achter je dichttrekken en vertrekken. Je hoeft niet meer langs de receptie. Goede reis!

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Receptie

Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de receptie. 

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Laadstation voor elektrische auto's

Op de parkeerplaats tegenover de receptie staan vier laadpalen voor elektrische auto's. Achter de receptie is er nog een parkeerplaats met twee oplaadpunten, dichter bij zee gelegen.

Huisreglement

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. In verband met het behoud van het rustige karakter van het park gelden strikte huisregels. Bij aankomst op het park kan een borgsom gevraagd worden van ten minste € 500.

Te huur

Fietsen, skelters, bolderwagens, kinderfietsen, E-Bikes, tandems (ook ouder-kind tandems), rolstoelen en kinderzitjes.

Wasserette

De wasserette bevindt zich in het hoofdgebouw. Was- en droogmunten zijn te koop bij de receptie.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten contant en met pin betalen.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park. 

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per villa (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht. Honden mogen aangelijnd worden uitgelaten op het strand 'Langedijk' op ca. 1 km van het park. Let op: op het strand direct achter het park mag jouw hond na 19.00 uur 's avonds en vóór 09.00 uur 's ochtends los rondlopen. 

 

Laat uw boodschappen bezorgen

Jouw vakantie onbezorgd beginnen? Via onze online supermarkt kun je vooraf al jouw boodschappen bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen klaarstaan in je accommodatie. De voordelen van de online supermarkt zijn:

  • Eenvoudig online bestellen 
  • Geen gesleep met dozen en kratten van thuis
  • De boodschappen staan gekoeld klaar in jouw accommodatie
  • Jouw vakantie kan direct beginnen
Bestel uw boodschappen