Omgeving

Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland is veel te beleven. Van pittoreske dorpjes als Ouddorp en Middelharnis, tot mooie natuurgebieden en bijzondere bezienswaardigheden. Leer alles over de visserij tijdens een rondleiding bij de visafslag in Stellendam. Of bezoek de steden Zierikzee, Dordrecht en Rotterdam.

Goedereede

Goedereede 
Dit historische stadje is zeker een bezoekje waard. Bekijk de oude patriciershuizen, de travalje, de vroegere ambtswoning van paus Adrianus, de oude haven en de statige domtoren. 
WebsiteCa. 8 km van het park

Visafslag Stellendam

Visafslag Stellendam 
Vissersschepen brengen de gevangen vis naar de haven en alle verse vis komt bijeen in de vismijn. Sorteren, wegen en klaarmaken voor de verkoop. De veiling is een unieke belevenis. Van mei t/m oktober zijn er op vrijdagochtend rondleidingen in de Visafslag.
WebsiteCa. 12,5 km van het park

RTM Museum

Ouddorp 
Dit is het trammuseum van de Rotterdamse Tramweg Maatschappij. Bewonder de fraaie collectie stoom- en diesellocomotieven, rijtuigen en goederenwagens. Of maak een ritje in een gerestaureerde tram en geniet van het schitterede uitzicht over het Grevelingenmeer en het duinlandschap. Seizoensgebonden openingstijden.
WebsiteCa. 7 km van het park

Zeehondenopvang A Seal

Stellendam
Bij A Seal worden jonge en zieke zeehondjes opgevangen en verzorgd, zodat ze uiteindelijk weer sterk genoeg zijn om vrijgelaten te kunnen worden in het wild.
WebsiteCa. 13,5 km van het park

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
Kom genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken!
WebsiteCa. 30,5 km van het park