Wandelen en fietsen

Op het eiland liggen kilometers fietspaden klaar om ontdekt te worden. Via uitgestrekte polders, duinen en dijken, bereikt u mooie natuurgebieden en karakteristieke stadjes. Op het park zijn fietsen te huur. U kunt heerlijk wandelen in de Duinen van Goeree waar stuifduinen, slikken, brede stranden en bos elkaar afwisselen.

Lekker uitwaaien

Nabij het park starten diverse wandelingen die u door de Duinen van Goeree voeren. De koploper, een wandelroute van 20 kilometer biedt een fantastisch uitzicht over slikken, gorzen en kronkelende kreken. Of verken getijdengebied de Kwade Hoek over onverharde wandelpaden en vlonders en spot de vele vogels en planten die hier leven. 

Fietsen

Bij Stellendam op zo’n 10 km van het park kwamen zowel de Tour de France als de Giro d’Italia het Deltagebied binnen. Wie van fietsen houdt, is op Goeree-Overflakkee dus aan het juiste adres. Diverse fietsroutes van gevarieerde afstanden voeren u langs strand, historische monumenten, dijken en natuurgebieden. 
Bekijk de fietsroutes

Verken de Grevelingen

Dit zoutwatermeer tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland kenmerkt zich door haar unieke flora en fauna op de vele slikken en platen. De natuur heeft hier vrij spel. Op de Punt van Goeree en op de Kabbelaarsbank zijn mooie wandelroutes uitgezet.
De natuurwandelroutes

Tip: fietsverhuur op het park

Laat uw eigen fiets maar thuis, want tijdens uw verblijf kunt u voor een aantrekkelijke prijs fietsen huren. Wel zo gemakkelijk! Huur een dames-, heren of kinderfiets of kies voor een tandem of e-bike. Doet u het liever rustig aan? Huur dan een elektrische scooter en rijd in stilte langs de mooiste gebieden. Wegens de situatie rondom corona is het noodzakelijk om 24 uur van te voren te reserveren. Klik hier om een reservering te maken.