Praktische info

Route naar het park

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet

Bel de receptie
+31-(0)117 40 77 00
Mail de receptie
nieuwvlietbad@landal.com

Route naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen nabij de woning aanwezig. Ook is het mogelijk uw auto te parkeren op de centrale parkeerplaats bij het centrumgebouw.

Slagboom

De slagboom kunt u tot 23.00 uur openen met de slagboomkaart. Hierna is de slagboom gesloten tot 07.00 uur en kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Vanuit Vlissingen:
Vanaf het treinstation Vlissingen gaat u naar de haven waar u de veer neemt naar Breskens. Aangekomen in Breskens kunt u de belbus nemen om naar het park te komen
(min. 1,5 uur van tevoren reserveren via het park via tel.:
+31-(0)117 40 77 00), betalen in de bus. U stapt uit bij halte 'Dorp Nieuwvliet'. Vanaf hier is het ca. 20 minuten lopen naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. 


Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. Graag het ingevulde nachtregistratieformulier bij aankomst afgeven bij de receptie. Wilt u na 20.00 uur inchecken? Neem dan vooraf contact met ons op via +31-(0)117 407 700 of nieuwvlietbad@landal.com.
.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App 
Met de app heb je  actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app. 

Internetmogelijkheden op het park
U kunt draadloos internetten in elke bungalow. Inlogcodes zijn te koop bij de receptie (de luxe en extra luxe accommodaties hebben gratis wifi).
 
Betalingsmogelijkheden op het park
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard Geld opnemen op het park is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde pinautomaat is in Groede bij het tankstation, op ca. 5 km afstand van het park.

Laadstations
Nabij het hoofdgebouw zijn acht laadpalen aanwezig. Hiervan kun je gebruik maken met jouw eigen druppel/kaart van jouw auto.

Te huur
Dames- en herenfietsen, kinderfietsen en -zitjes (beperkt te huur), tandems, e-bikes en jeu-de-boules-ballen.

Huisdieren
Maximaal twee huisdieren per bungalow toegestaan (verplicht opgeven bij uw reservering). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Minishop

Voor jouw eerste levensmiddelen kun je terecht in onze minishop. Er wordt een gering assortiment aan levensmiddelen aangeboden zoals brood, groenten en vlees. Lekker makkelijk!

Het meer
In het meer van het park mag uitsluitend worden gevist. Het is niet mogelijk om in het meer te zwemmen. 

Arrangementen en extra's

Maak jouw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die jouw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer jouw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met jouw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen