Strand Resort Nieuwvliet-Bad Baanstpoldersedijk 4
4504 PR Nieuwvliet
Contact park +31-(0)117 40 77 00 receptie@dormiostrandresortnieuwvlietbad.nl

Bereikbaarheid

Parkeren
Je kunt je auto parkeren bij of in de buurt van de accommodatie (afhankelijk van het gekozen type). Het specifieke aantal parkeerplaatsen per accommodatie lees je in de kenmerken van de accommodatie. Extra auto's parkeer je op de centrale parkeerplaats. 
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 
Openbaar vervoer
Kijk op 9292.nl hoe je het park het makkelijkst met het openbaar vervoer bereikt.

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:30 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg te brengen, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen.

Goed om te weten

Aangeboden door Dormio
Je vakantie op dit park wordt aangeboden door onze partner Dormio Group die dit park op 31 mei 2023 van ons heeft overgenomen. Uiteraard geniet je van dezelfde faciliteiten, activiteiten en service. Wanneer je een vraag hebt over jouw boeking, kun je contact opnemen met de reserveringsafdeling van Dormio Resorts & Hotels via telefoonnummer +31 (0)85 013 40 40. Dormio Resorts & Hotels is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. 
Wifi
Op het park kun je tegen betaling gebruik maken van wifi. Bij de receptie kun je terecht voor meer informatie en de kosten.
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op het park én in een aantal van onze accommodaties. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties één of meerdere huisdieren mogen verblijven. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.