Eten en drinken

Zeeland, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes gaan goed samen. Hier eet u de lekkerste lokale specialiteiten. Zoek de gezelligheid op in één van de stadjes in de omgeving of schuif aan bij Restaurant Heerlyckheijd. Lekker lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Tijdens de vakantie is zwemmen met elkaar het leukste. Plons met de kids
in het overdekt zwembad of relax op de bruisbank. Samen oefenen voor de zwemdiploma’s of een wedstrijdje doen wie de meeste spetters kan maken.
’s Zomers zoekt u ook verkoeling in zee op het strand van Nieuwvliet-Bad.
Waterpret

Sport en spel

Tijdens uw verblijf zult u zich geen moment vervelen. Gooi een hengel uit in de kreek en ga met elkaar de strijd aan op het sportveld. Stap op de fiets en trek eropuit in veelzijdig Zeeuws Vlaanderen. Of neem paardrijles bij manege Hippo d’Or en maak een lange buitenrit over het strand.
Alles over sport en spel

Kids

Klimmen en klauteren op de speelhoek, ravotten in de speeltuin, jumpen op de airtrampoline. Vanuit het terras houdt u een oogje in het zeil. Op het water heen en weer met het trekvlot en spelen met het waterspeeltoestel. Of beleef met het hele gezin een relaxte dag op het Zeeuwse strand.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Op loopafstand vindt u het prachtige strand en natuurgebied de Verdronken Zwarte Polder. Verken gezellig Sluis of maak een uitstapje over de grens naar Knokke, Brugge of Gent. Sluit de dag af in mosselstad Philippine of in één van de vele sterrenrestaurants die Zeeuws Vlaanderen rijk is.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Maak een heerlijke strandwandeling of verken de uitgestrekte omgeving met één van de vele fietsroutes. Verken de veelzijdige Zeeuwse natuur, samen of met het hele gezin. Door de duinen, langs de kust en door historische stadjes. Geniet van de frisse zilte lucht en ontdek de mooiste plekjes van Zeeuws Vlaanderen.
Meer wandelen en fietsen