Kids

Plezier voor allemaal en alle tijd om te spelen. Onbezorgd klimmen, klauteren en roetsjen in de speeltuin, springen op een airtrampoline en souvenirs knutselen in de Bollo Club. Of in het indoorspeelparadijs ravotten. De herten voeren of de bezige bijen bekijken. Geniet samen van elk moment.
Kinderfaciliteiten

Sport en spel

Volop vertier! Hier kan iedereen zich vermaken – een balletje trappen op het sportveld, de nieuwe klimwand op of gezellig samen bowlen. Een balletje slaan op de midgetgolfbaan en de kinderen gaan de strijd met elkaar aan met airhockey of tafeltennis. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd, dus voor iedereen wat.
Meer sport en spel

Omgeving

Omringd door knusse witte dorpjes, wijngaarden en het groen van de natuur. Geniet in alle rust van de bosrijke omgeving. Bezoek wijndorp Bernkastel-Kues om de Moezel op z'n best te zien, cultuur te snuiven en het grootste wijnfeest van de regio te beleven. Hier wordt de Riesling geoogst en door u geproefd!
Omgevingstips

Zwemmen

Samen met uw kinderen beleeft u de leukste momenten in het zwembad. De kids zoeven van de glijbaan en dobberen in de stroomversnelling. In het peuterbad vermaken de allerkleinsten zich. Waterpret voor jong en oud.
Kinderen onder de 10 jaar uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.
Zwempret

Eten en drinken

Laat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreken. Gezellig ontbijten in het restaurant, een ijsje op het terras, lekker lunchen of een uitgebreid diner in ons nieuwe Brasserie. Regionale wijn koopt u in onze vinotheek. Guten appetit!
Meer eten en drinken

Wandelen en fietsen

Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een actieve dag in de frisse lucht. U waant zich in een wandelparadijs met talrijke wandelwegen, zoals de Moselsteig. Wat meer actie? Stap dan op de fiets om de groene dalen, wijnvelden en gezellige dorpjes te verkennen. Geniet van weidse vergezichten.
Meer wandelen en fietsen

Beauty en Wellness

Een moment voor uzelf. Terwijl de kids zich met papa in het zwembad vermaken trekt u zich terug om even tot rust te komen. Geniet van een heerlijke, ontspannende massage. Doe uw ogen dicht en geniet van de rust.
Meer beauty en wellness

Vergaderen in het groen

Onze moderne vergadercentrum biedt u verschillende mogelijkheden om in de open lucht te houden! Twee kamers en een bar met koffiebar zijn beschikbaar. Met de mogelijkheid om eten te serveren uit ons restaurant.
Meer informatie