Eten en drinken

Kom kennismaken met ons gloednieuwe culinaire universum.

U geniet nog meer van een verrukkelijke maaltijd in een prachtige omgeving. In onze nieuwe brasserie is de omringende natuur niet alleen onderdeel van het interieur maar ook van de menukaart – een lust voor het oog én voor de smaakpapillen!

En kom voor de lekkere trek vooral ook even langs in ons snackrestaurant.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Dikke pret in het zwemparadijs! Laat uzelf meevoeren met de stroomversnelling door de grotten, spetter in het golfslagbad of probeer de
110 en 115 meter lange glijbanen eens uit. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje met kleine glijbanen aanwezig. Plezier voor jong en oud.
Zwempret

Sport en spel

Op het park zijn er genoeg binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud! Speel een potje midgetgolf op de Crazy golfbaan, ga gezellig met z'n allen bowlen of wees sportief in de fitnessruimte. Daag de familie uit met een potje basketbal, tafeltennis, hockey of badminton in de sportzaal.
Meer over sport en spel

Kids

Kids zullen zich geen moment vervelen! Klimmen in de indoorspeelplaats, springen op de springkussens en trampolines in de speeltuinen op het park en daarna een potje voetbal op het voetbalveld. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een indoorspeelplaats voor onze kleine gasten. Het kan allemaal!
Alle kinderfaciliteiten

Beauty en Wellness

Verwen uzelf en breng een bezoek aan de wellnessruimte van Landal Seawest. Geniet van de warmte in diverse sauna's, ontspan in de stoomcabine en doe
uw ogen even dicht in de stilte ruimte. Of relax tijdens een heerlijke massage.
Fruit, koffie, thee en water kan onbeperkt genuttigd worden.
Meer over Beauty & Wellness

Omgeving

Landal Seawest ligt aan de westkust van Jutland en is omgeven door ongerepte natuur. Er is veel te ontdekken, zoals de zandduinen van Blåbjerg Klitplantage, direct naast het park gelegen. Hier vindt u de beste mountainbike- en hikingroutes van Denemarken. Of ga samen met de kids naar speelland Bork Legeland.
Meer over de omgeving

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de vogeltjes fluiten. Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag. Zin in een frisse strandwandeling of een fietstochtje door de ongerepte Deense natuur? Het kan allebei!
Meer wandelen en fietsen