Wandelen en fietsen

Ontdek hoeveel natuurgebieden Terschelling rijk is. Ga voor het eerst wadlopen, een avontuurlijke manier om de waddenkust te ontdekken en te wandelen in dit waterrijke gebied. Fiets langs de Waddendijk en geniet van de mooiste vergezichten. Met uw haren in de wind ervaart u het echte vakantiegevoel.

Wandelen

Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van de prachtige natuur. Vanuit uw accommodatie wandelt u zo de bossen en de duinen in. Volbreng een van de vele wandelroutes of wandel naar een van de gezellige dorpjes om u heen, zoals Hoorn, Lies en Oosterend. Naast de vele wandelpaden kunt u het eiland verkennen tijdens een wadlooptocht. Onder begeleiding het wad op. Wie spot er als eerste een zeehond?

Fietsen

Stapt u liever op de fiets, dan biedt Terschelling u een fietsnetwerk van zo’n zeventig kilometer. U kunt over de hele lengte van het eiland fietsen langs het wad, geniet van het uitzicht over zee. Fiets over de Landerumheide en door de duinen van natuurgebied De Kooibosjes. Houdt u meer van actie? Stap dan op de mountainbike om het veelzijdige landschap te verkennen. Trek de natuur in of fiets naar Midsland om een terrasje te pakken.

Fietsverhuur

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf het veelzijdige Terschelling te verkennen. Huur er één op het park, wel zo gemakkelijk. 

Tip: Reserveer uw fiets tijdig via de receptie van het park (tel. +31-(0)562 44 53 33), dan is het mogelijk om uw fiets bij aankomst af te halen in de haven. U kunt er ook voor kiezen om uw fiets klaar te laten zetten op het park. Of reserveer direct online via onderstaande button.
Reserveer direct uw fiets