Genoeg te doen

Landal Sallandse Heuvelrug heeft een bijzondere ligging, rondom een recreatievijver. Als gast maak je gratis gebruik van de faciliteiten op het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel, zoals de receptie, het indoorspeelparadijs, het zwembad en het restaurant. Tijdens een verblijf op Landal Sallandse Heuvelrug verken je de veelzijdige natuur in de regio.
    Ultieme rust en ruimte ervaar je op zondag. Dit is een rustdag waarop alle faciliteiten op het naastgelegen park gesloten zijn. En dat biedt extra veel tijd om vogels te spotten in alle stilte of dat ene leuke boek te lezen!

Eten en drinken

Het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel heet je van harte welkom voor een lunch of diner. En op het terras zit je hier heerlijk met een kopje koffie met gebak. In de omgeving zijn tal van horecagelegenheden voor ieder moment van de dag. Van Brasserie Sjiek tot Gasterij de Oale Marckt. In de zomer haal je een ijsje bij IJs en Chocolade! Eten in je accommodatie maar niet zelf koken? Zo geregeld, via besteleenvoudig.nl/bungalowparkhogehexel. Eet smakelijk!

Zwemmen

Van recreatievijver tot (verwarmd) binnenbad. Het park biedt zwempret voor alle leeftijden. Bij de ingang kun je terecht voor zwemartikelen, van zwembandjes en speelgoed tot babyfloats en zwemluiers. Handig voor het zwemmen met de kids! Het water van het peuterbad is alvast voorverwarmd, tot een aangename 31 graden. ‘s Zomers is de recreatievijver erg in trek. Met je voeten in het zand aan de rand van de zwemvijver geeft een zomers gevoel. Kids ravotten op het strand en bouwen zandkastelen. Een groot gedeelte van de zwemvijver is speciaal gereserveerd voor een frisse duik in het water en telt een maximale diepte van 2 meter. Ook vissen behoort tot de opties!

Binnen en buiten spelen

Van klimtoestellen tot een glijbaan: de binnenspeeltuin is favoriet bij kids in de leeftijd van 3 - 12 jaar. Daarnaast is de buitenspeeltuin met klimtoren een welkome afwisseling. Ontdek ook de toffe kids-mountainbikeclinics en de GPS- en steptochten door Twente.

Wandelen en fietsen

De omgeving leent zich perfect als fiets- en wandelregio. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een tripje op de e-bike naar een van de Hanzesteden tot een avontuurlijke rit op de mountainbike door de bossen. Nationaal Park Sallandse Heuvelrug nodigt je uit om midden in de natuur te genieten van al het moois dat het hele jaar door groeit en bloeit. Informeer bij de receptie naar de huurfietsen, fietsknooppuntenroutes en de wandelnetwerkkaart.

Golfen op de bos- en heidebaan

Bij golfclub De Koepel speel je op een 18 holes par 70 bos- en heidebaan. Ook wel bekend als de vroegere Wierdense duinen. Dit landschap is omgetoverd tot landelijk gelegen green.