Praktische info

Landal Resort Maria Alm
Dorfstraße 2a
A-5761 Maria Alm Oostenrijk
Tel. +43 (0)6584 24444
maria-alm@landal.at
      

Weersverwachting

vrijdag 30 oktober

4° / 11°

zaterdag 31 oktober

5° / 14°

zondag 01 november

2° / 13°

maandag 02 november

5° / 14°

Route naar Landal Resort Maria Alm

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Routebeschrijving

Met de auto
Vanuit München

Volg de A8 richting Salzburg tot Deutsche Alpenstraße/B306 in Siegsdorf. Neem afrit 112 richting Traunstein/Siegsdorf. Volg de B306, B305, B178, B311 en B164 tot de Hochkönigstraße in Maria Alm. Volg hier de borden Landal Resort Maria Alm.
Met de trein
Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Zell am See. Van daaruit kunt u om het uur of om de twee uur met de postbus rechtstreeks naar Saalfelden/Postamt rijden. Vanaf hier neemt u bus 620 richting Maria Alm.

In de wintermaanden rijden er tussen enkele grote Duitse steden en Zell am See regelmatig voordelige rechtstreekse skitreinen. Skitrein Duitsland – Zell am See: www.bahnurlaub.de

Met het vliegtuig
De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn Salzburg (80 km) en München (175 km). Alle grote luchtvaartmaatschappijen vliegen naar deze luchthavens. Vanuit Salzburg vertrekken er shuttlebussen naar de regio Maria Alm. Vanuit München en Salzburg uit is Landal Resort Maria Alm het beste te bereiken met de trein richting Zell am See.
Bespaar tijd en geld! Vanuit heel Europa vliegen tal van low cost airlines op Salzburg. Meer informatie op www.salzburg-airport.com.

Aankomst en vertrek

Meld u bij aankomst in het park bij de receptie. Daar ontvangt u de sleutel van uw accommodatie en verdere informatie. Komt u buiten de openingstijden van de receptie aan, neem dan vooraf contact met ons op. De receptie is telefonisch bereikbaar op +43 (0) 6584 24444. Het e-mailadres is maria-alm@landal.at. De accommodatie is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek moet u de accommodatie voor 10.30 uur verlaten. Zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek kunt u wel de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten van het park. Zo kunt u uw vakantiegevoel heel gemakkelijk verlengen.

Openingstijden receptie
Hoogseizoen: zondag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur
Laagseizoen: zondag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur
Bij aankomst op het park ontvangt u de actuele openingstijden. 

Goed om te weten

Individuele aankomstdagen
In sommige periodes is het mogelijk op alle dagen van de week te arriveren. Voor boekingen en verdere vragen kunt u contact opnemen met de reserveringscentrale op telefoonnummer +32-89 44 91 40.

Openingstijden receptie
De receptie is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur*. U ontvangt de tijdens uw verblijf geldende openingstijden bij aankomst of telefonisch op bovenstaand telefoonnummer. Buiten de openingstijden kunt u gebruik maken van de noodtelefoon bij de ingang van de receptie.
*onder voorbehoud

Betaalmogelijkheden op het park

Contant, bankpas (Maestro) met pincode, credit card (Visa en Mastercard).

Parkeren op het vakantiepark

Het park beschikt over een ondergrondse parkeergarage en voldoende parkeergelegenheid. Bij aankomst krijgt u conform uw boeking een parkeerplaats toegewezen. Elke accommodatie heeft toegang tot de ondergrondse parkeergarage, inclusief lift.
Autobahnvignet
Als u met de auto Oostenrijk binnenrijdt, dient u er rekening mee te houden dat voor het rijden op snelwegen en autowegen een vignet verplicht is en dat u een veiligheidsvest in de auto moet hebben. Vignetten zijn verkrijgbaar bij de meeste automobielclubs, dicht bij de grens bij benzinestations en online als digitaal vignet.

Te huur in het park
Babyartikelen (tegen betaling: babybedje, kinderstoel, box) en bordspellen

Internet
Gratis: wifi in alle accommodaties

Huisdieren

Er zijn accommodaties in het park waar huisdieren zijn toegestaan (u moet dit wel aangeven bij het boeken). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht.

Parksluiting

Het park Landal Resort Maria Alm is gesloten:

  • van 31 oktober tot 17 december 2020

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, eindschoonmaak- en energiekosten;
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting Vanaf 15 jaar € 1,55 p.p.p.n. (vanaf winterseizoen 19/20: € 2 p.p.p.n.) en eventuele voorkeurskosten € 25;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.