Omgeving

Kies uit een breed scala aan excursies voor elke vakantiedag de juiste activiteit, bijvoorbeeld een dagje in het zwemparadijs Sommerstein, een partijtje golf op de Urslautalplatz of een rondje klimplezier in de Walseilgarten in Natrun. Ook een echte aanrader is Mozartstad Salzburg met veel musea.
Omgevingstips

Sport en spel

In het Resort Landal Maria Alm zijn er veel mogelijkheden om uw vakantie op een actieve manier vorm te geven: Snuif tijdens een wandeling of fietstocht door de streek Hochkönig de zuivere berglucht op, want hier kan overal worden genoten van een uniek stukje natuur. Een goed doordacht vrijetijdsprogramma van het Fun & Entertainment-team en vele andere aangeboden activiteiten voor alle leeftijdsgroepen maken van uw jaarlijkse vakantie een unieke belevenis.
Alles over sport en spel

Wandelen en fietsen

Bij wandelingen in de regio Hochkönig (meer dan 340 km uitstekende wandelpaden!) voert elke stap u door adembenemende natuur. Schone berglucht, torenhoge rotsen, idyllische alpenweiden, fris grasland en een prachtig uitzicht op de bergen. Het wandelwegennet is goed bewegwijzerd en onderscheiden met het Oostenrijkse kwaliteitskeurmerk voor wandeltochten.
Meer wandelen en fietsen

Zwemmen

Neem een duik in het aangenaam warme water! Het luxe binnenzwembad nodigt uit tot vele ontspannen uurtjes. Trek een paar baantjes of spetter met de allerkleinsten in het aparte kinderbadje. In de ontspanningsruimte vindt u de rust om even weg te dromen met een goed boek en te genieten van fantastische vergezichten.
Zwempret

Beauty en wellness

Evaar de pure ontspanning! Na een actieve dag in de frisse lucht, voelt het heel goed om van top tot teen verwend te worden. Onze ervaren massage en schoonheid specialisten bieden een uitgebreid welzijn- en verzorgingsprogramma.
Meer ontspanning

Kids

Daar gaan we, op naar de Bollo Club! Bollo geeft u en uw kinderen een hartelijk welkom op Landal Resort Maria Alm. Samen spelen, knutselen of naar de kinderdisco. Kinderen vermaken zich hier uitstekend.
Kinderfaciliteiten

Eten en drinken

Van de gezonde berglucht krijg je trek en dan zijn een lekker drankje en een heerlijk diner meer dan welkom. Ontdek ons traditioneel ingerichte restaurant Platzhirsch met bar en lounge. Geniet een gezellige sfeer en kiest u gerechten van een exclusieve kaart. Eet smakelijk!
Meer eten en drinken

Golf

Geniet van een partijtje golf op een van de mooiste kampioenschapsgolfbanen in de Alpen. Op slechts 2 km afstand van het resort ligt de golfbaan Urslautal. Speel een rustig rondje golf met prachtig uitzicht op de bergen voordat u op het resort gaat ontspannen. Gedurende de vakantietijd kunnen kleine golfpro's in spe naast de reguliere golflessen ook deelnemen aan het Junior Golf Camp: een bijzonder extraatje!
Naar het lesaanbod Ontdek de golfclub