Eten en drinken

Culinair genieten op vakantie? Dat kan in de vernieuwde Brasserie. Laat u verrassen door lokale gerechten van de kaart met heerlijke seizoensproducten. Kids smullen van het Bollo Buffet. Voor de lekkere trek of een snelle hap kunt u bij De Snackbar, afhaal- en snackshop terecht.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Groot en klein kunnen zich uren vermaken in het overdekte zwembad. Start uw dag vol energie met baantjes trekken of plons met de kids in het water en roetsj van de glijbaan. De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbad, terwijl u zich ontspant op de bruisbank. Beleef mooie familiemomenten samen.
Zwempret

Sport en spel

Iedereen kan zijn energie kwijt: jumpen op de airtrampoline, een potje voetbal in de Sports Arena of voor actie op het water het Grevelingenmeer op. Ga met het gezin midgetgolfen of ga de uitdaging aan met pijl en boog op de boogschietbaan. Er worden volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud.
Alles over sport en spel

Kids

Weer of geen weer, er is altijd genoeg te beleven op het park. Knutselen in de Bollo Club, roetsjen van de glijbaan en zwieren op de schommel in de speeltuin. Een duik in de ballenbak, midgetgolfen en een potje jeu de boules. Of beleef een relaxte dag op het strand, waar iedereen zich vermaakt.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen in veelzijdig Zeeland. Fiets naar Zierikzee en ga terug in de tijd in deze historische monumentenstad. Leef u uit op en rondom het water met surfen, zeilen of kitebuggyen. Of verdiep u in de Nederlandse watergeschiedenis met een bezoekje aan Neeltje Jans of het Watersnoodmuseum.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Samen eropuit. Wandel door de duinen en strijk met een goedgevulde picknickmand neer op het strand. Of stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes langs het Grevelingenmeer. Achter de brede dijken in het boerenachterland vindt u kilometers fietspaden. Afwisseling gegarandeerd!
Meer wandelen en fietsen

Golf

Sla een balletje in het prachtige Zeeland. De golfclub Grevelingenhout en de golfboerderij Molenberg liggen beide op 18 km afstand van Landal Port Greve. Golfclub Grevelingenhout is een 18 holes baan. Voor deze golfclub is een geregistreerd handicap vereist. Golfboerderij Molenberg is ook een 18 holes baan hier is geen geregistreerd handicap vereist.
Meer golf