Omgeving

Laat u verrassen in veelzijdig Zeeland. Fiets naar Zierikzee en ga terug in de tijd in deze historische monumentenstad. Leef u uit op en rondom het water met surfen, zeilen of kitebuggyen. Of verdiep u in de Nederlandse watergeschiedenis met een bezoekje aan Neeltje Jans of het Watersnoodmuseum.

Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder
Kom genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken!
WebsiteCa. 23,5 kilometer van het park

Zierikzee

Zierikzee
Beklim de imposante Sint Lievensmonstertoren of bezoek de havens, het sfeervolle winkelcentrum en geniet op een terrasje van een Zeeuwse specialiteit, zoals de bolus of het palingbroodje. 
WebsiteCa. 13,5 kilometer van het park

Natural High

Ouddorp
Zin in een sportieve, stoere en spectaculaire activiteit? Volg dan een clinic kitebuggy of blokarten (strandzeilen) op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.
WebsiteCa. 10 kilometer van het park

Klimbos Westerschouwen

Burgh-Haamstede
In Klimbos Westerschouwen kunt u op een leuke en actieve beleving de natuur van Boswachterij Westerschouwen beleven. Hoog boven de grond van boom tot boom zijn vier uitdagende parcoursen uitgezet.
WebsiteCa. 18,5 kilometer van het park

Wijnhoeve de Kleine Schorre

Dreischor
Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proeven.
WebsiteCa. 10,5 kilometer van het park

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving