Praktische info

Route naar het park

Landal Marina Lipno
Lipno nad Vltavou 310
CZ-38278 Lipno nad Vltavou

Bel de receptie
+420-(0)380 736 100
Mail de receptie
info@landal.cz

Route naar Landal Marina Lipno

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren

Ons park is autovrij. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats.

Belangrijk

In Duitsland is men in de winter verplicht met winterbanden te rijden. In Oostenrijk is een Autobaanvignet verplicht voor de snelwegen! Om in Tsjechië te mogen rijden heeft u een rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart van het voertuig nodig. Bij een huurauto dient u ook een wettelijk vervoersbewijs mee te hebben. Daarnaast is het verplicht de autolichten aan te hebben. Zo niet dan wordt u onmiddellijk bekeurd.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
  Zaterdag vanaf 16.00 uur Zaterdag tot 10.30 uur 
*In het laag- en schouderseizoen is dagelijkse aankomst mogelijk met een restrictie van minimaal 3 nachten*
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Park gesloten
Op dit moment is het park Marina Lipno gesloten tot in ieder geval 23 mei 2021 i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. 

Openingstijden receptie

Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de receptie. De actuele openingstijden ontvangt u bij aankomst op het park.

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 089 44 91 40.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, American Express, VISA en Mastercard.

Te huur

Haardrogers, midgetgolfstokken en -ballen, gezelschapsspellen, fietsen, mountainbikes, inline-skates, waterfietsen, roeiboten, kajaks, badmintonrackets- en shuttles, jeu-de-boule-ballen, ski-, langlauf en snowboardmaterialen.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het hele park.

Huisdieren

Neemt u een huisdier mee naar Landal Marina Lipno? Een gedeelte van het park heeft huisdiertoegankelijke bungalows, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per bungalow) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht. Bij het reizen met huisdieren (hond, kat, fret) in EU-landen is het volgende voorgeschreven: EU-dierenpaspoort mee te nemen, huisdier moet gevaccineerd zijn tegen hondsdolheid, huisdier moet met een microchip of tatoeage geïdentificeerd kunnen worden.

Helmplicht

Fietsers onder de 18 jaar zijn verplicht om een fietshelm te dragen.

Reisdocumenten

Alle inwoners van de EU hebben voor toegang tot het land een geldig reisdocument* nodig. Ook uw kind heeft een geldig reisdocument nodig. Dit geldt voor elk land van bestemming, ongeacht de leeftijd van het kind. Zonder een geldig reisdocument mogen we gasten geen onderdak geven.

* Een identiteitskaart of paspoort.

Nachtregistratie

Bij aankomst op het park moet een ingevuld nachtregistratieformulier afgegeven worden bij de receptie. Dit formulier kunt u vooraf al downloaden en invullen. De medewerkers van de receptie zullen alle gegevens op het formulier controleren, houd daarom bij het inchecken de identiteitsbewijzen van alle personen bij de hand.

Verkoop bij receptie

Aan de receptie kunt u verschillende artikelen kopen o.a. wandel- en autokaarten, postkaarten en postzegels, Bollo-artikelen en souvenirs, boekjes over Tsjechië, Zuidbohemen en Praag, munten voor de wasmachines en drogers en wegwijzer Grenzgenial.

Vissen

Vissen is in Tsjechië alleen toegestaan met een visvergunning. Alleen personen die hun lidmaatschap (in eigen land) kunnen tonen hebben recht op een visvergunning. Een verkooppunt van de visvergunning (geldig voor 1, 2, 7 of 14 dagen) kunt u vlakbij het park, in Frymburk, vinden. Een verkooppunt van de staat visvergunning (geldig voor 1, 3 of 10 jaren) is in Horní Planá te vinden. De receptie informeert u graag over de prijzen.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op het park zijn vier laadstations aanwezig om uw elektrische auto op te laden.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • Prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf en kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf, toeristenbelasting van 18 t/m 100 jaar € 1,93 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.