Omgeving

Landal Hoog Vaals is een perfecte uitvalsbasis om steden te bezoeken zoals Luik, Aachen en Maastricht of kom alles te weten over het Bourgondische leven in Limburg. Breng een bezoek aan de vele bezienswaardigheden en attracties, waaronder het unieke Drielandenpunt, dat vind je alleen hier.

GaiaZOO

Kerkrade
In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO is uitgeroepen tot leukste uitje van Nederland in 2018.
WebsiteCa. 15 kilometer van het park

Keizerstad Aken

Aken
Aken is de stad van Karel de Grote, keizer van het West-Romeinse Rijk. Bezoek de blikvangers van Aken: de Dom en het Rathaus. Aken heeft een prachtig historisch centrum en een bruisend uitgaansleven. In het overdekte 'Aquis Plaza' kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen.
WebsiteCa. 6 kilometer van het park

Mergelrijk

Valkenburg
Bij MergelRijk, kom je alles te weten komen over de mergelgrotten en dat wat met mergel te maken heeft. MergelRijk is met name zeer leuk voor volwassenen en voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen ontvangen een speurtocht waarmee ze door MergelRijk struinen.
WebsiteCa. 20 kilometer van het park

Geuldal

Epen
In het Geuldal baant de snelst stromende rivier van Nederland zich door een schitterend landschap. De bloeiende graslanden langs de oevers, de bosflora in de hellingbossen, de kronkelende Geul, het maakt wandelen hier tot een belevenis.
WebsiteCa. 10 kilometer van het park

Fluweelengrot

Valkenburg aan de Geul
Unieke Middeleeuwse dubbelattractie.
WebsiteCa. 20.5 kilometer van het park