Maatregelen

Wij adviseren u i.v.m. COVID-19 voor het bezoek aan ons park contact op te nemen via tel. +31(0)43-3068383
Zo ontvangt u de meest actuele informatie over het gebruik van onze faciliteiten.

Plezier voor iedereen!

Bent u geen bungalowgast, maar wilt u toch gebruik maken van onze faciliteiten op het park? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom op Landal Hoog Vaals! Kom lekker een dagje zwemmen en het indoorspeelparadijs ontdekken, bowlen, heerlijk ontbijten in de Brasserie of culinair genieten van ons streekmenu.

Waterpret in het zwembad

Roetsj… samen door de stroomversnelling en van de 50 meter lange glijbaan in het overdekte zwembad. Dat is leuk! Of kom banen zwemmen in het 25 meter bad. In het peuterbad spetteren de kleintjes er flink op los, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Waterpret gegarandeerd!

Openingstijden
De openingstijden van het zwembad zijn terug te vinden in onze Landal GreenParks App!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77.

Een deel van het zwembad wordt soms gebruikt voor het geven van zwemlessen aan kinderen uit de regio. Voor meer informatie over de exacte lestijden kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77 of zwembad.hoogvaals@landal.com.

De golfbaan op

Wilt u kennis maken met de golfsport? Of bent u een ervaren golfer? Wij verwelkomen u graag op Golfbaan Hoog Vaals. Neem deel aan een introductieles (minimale deelname vier personen) of sla uw slag op de Driving Range en op de Putting Green. De ervaren golfer mag op vertoon van GVB zelf de baan op om Golfbaan Hoog Vaals te ontdekken. 
Meer informatie over Golfbaan Hoog Vaals

Actief op Landal Hoog Vaals

Sportief de dag beginnen of eindigen? Kom een uurtje squashen ! Liever met het hele gezin een rondje Adventure Golf beleven met uitzicht op het mooie heuvellandschap? Of gaat u toch voor de meeste strikes op de bowlingbaan?

* Landal Hoog Vaals beschikt ook over een tweetal kinderbowlingbanen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77.

Eten en drinken

Geniet van een drankje, stuk Limburgse Vlaai, een heerlijke pizza of een uitgebreid diner in de Brasserie. Ook op ons terras bent u van harte welkom met geweldig uitzicht op het heuvelland en onze mooie buitenspeeltuin!

Ontbijt
Heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt met uitzicht op het heuvelland?  Een goed begin van een gezellige dag begint bij de Brasserie! De openingstijden zijn terug te vinden in onze Landal GreenParks App!

Meer informatie of reserveren? Neem contact op via tel. +31-(0)43 306 83 80.
Eten en drinken op Landal Hoog Vaals

Blijf op de hoogte

Nooit meer wat missen van Landal Hoog Vaals? Blijf op de hoogte van de evenementen, nieuwtjes en ontwikkelingen via de Facebook van
Landal Hoog Vaals

Indoorspeelparadijs

Stap binnen in de wereld vol pret en avontuur voor oneindig veel speelplezier! Een ballenbak, glijbanen, klimtorens en wellicht Bollo ontmoeten… er is genoeg te ontdekken en beleven! De openingstijden van het indoorspeelparadijs zijn terug te vinden in onze Landal GreenParks App!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via +31-(0)43 306 83 77.