Sport en spel

Gaat u voor een actieve of een ontspannen vakantie? Speel een potje badminton, maak een mooie wandeling of doe mee met allerlei leuke outdoor activiteiten zoals klimmen, paardrijden en mountainbiken. Ook activiteitenpark Montafon kunt u niet overslaan!
Alles over sport en spel

Omgeving

Voor de echte Alpenervaring bent u hier helemaal goed. Bewandel de bergen over 500 km wandelpaden van hut naar hut tot aan de toppen van Montafon en Silvretta. Met de rodelbaan bent u zo weer beneden! Of stap in de stoeltjeslift voor een adembenemend uitzicht.
Omgevingstips

Zwemmen

Plons! De kids spelen en spetteren in het zwembad. Overgooien met de bal, dobberen op het waterbed en ze doen een wedstrijdje wie het langst onder water blijft. U geniet op een afstandje mee en duikt in uw boek of magazine, even tijd voor uzelf.
Zwempret

Wandelen en fietsen

Vanaf Landal Hochmontafon kunt u op zoveel manieren de omgeving ontdekken. Bewandel de bergroutes te voet of stap op de mountainbike voor een avontuurlijke tocht door de ongerepte natuur. Ook leuk om te doen: een wandeling langs de Alpenkaasboer.
Meer wandelen en fietsen

Kids

Leef je uit op het springkussen en met de Gokart op de Gokartbaan. Het Fun & Entertainment-team organiseert allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Leuke voetbaltoernooien, spannende boogschietwedstrijden of mooie wandeltochten. Doe je ook gezellig mee? Samen maken we er een onvergetelijke vakantie van!
Kinderfaciliteiten

Eten en drinken

Begin de dag goed met verse broodjes, die u kunt laten bezorgen in uw appartement. In het restaurant op het park kunt u genieten van een heerlijk diner met Oostenrijkse specialiteiten .
Meer eten en drinken

Beauty en wellness

Even helemaal niets. Ontspan in de kleur-/biosauna en geniet van de warmte die uw lichaam laat relaxen. Plons daarna het zwembad in voor een frisse duik. Heerlijk ontspannen, zult u vanavond slapen als een roos.
Meer beauty en wellness