Praktische informatie

Dormio Resort Eifeler Tor
Adres
Dormio Resort Eifeler Tor
Schwammenauel 6
52396 Heimbach Duitsland

Telefoon: +49-(0)2446 809 4959
E-mail: reservations@dormio.eu
Aankomst en vertrek
Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van jou vakantiehuis en een plattegrond van het park. Als de receptie gesloten is, worden de sleutel en de slagboomkaart voor de auto achtergelaten in onze buitenkluis bij de receptie. Op de dag van aankomst staat de accommodatie vanaf 15.00 uur tot jouw beschikking. We verzoeken je vriendelijk om de accommodatie op de dag van vertrek voor 10.30 uur te verlaten.
In samenwerking met Dormio
Dit vakantiepark wordt verhuurd door onze partner Dormio. Uiteraard geniet je van dezelfde service en kwaliteit zoals gewoonlijk. Dormio is verantwoordelijk voor de ontvangst van de gasten en de activiteiten op het park. Helaas is onze mascotte Bollo niet meer aanwezig op Dormio Resort Eifeler Tor, Mio (de mascotte van Dormio) is er wel. Als je vragen hebt over je verblijf, neem dan contact op met onze collega’s in het Contact Center via het telefoonnummer 01806 – 700 730.
Goed om te weten
Oplaadpunt elektrische auto’s
Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over twee parkeerplaatsen met oplaadpunt voor elektrische auto's. Je vindt deze oplaadpunten op de centrale parkeerplaats.

Zwembad
Het openluchtzwembad is geopend van begin mei tot eind september.

Internetmogelijkheden op het park
Gratis wifi op het gehele park.
Toegankelijkheid
Dormio Resort Eifeler Tor is vanwege de ligging niet geschikt voor rolstoelen. De bungalows zijn gebouwd op een helling en daardoor niet of minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De meeste appartementen en faciliteiten zijn per lift bereikbaar en zijn ook voor mensen die minder goed ter been zijn geschikt.

Wasserette
Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.