Omgeving

Een vakantie in de Eifel betekent een vakantie vol natuurschoon, de mooiste wandelroutes en uitdagende mountainbiketochten. Maar er is er meer… ga een middagje shoppen in Aken, bezoek met de kids één van de wildparken of beleef alle pret in Phantasialand. De Eifel heeft veel te bieden.

Nationaal Park Eifel

Eifel
In een landschap van Water en Woud zorgt het Nationaal Park ervoor dat de fascinerende Wildernis voelbaar wordt.
WebsiteCa. 12 kilometer van het park

Monschau

Monschau
Toeristenplaats Monschau, 'Parel van de Eifel'.
WebsiteCa. 26 kilometer van het park

Valkerij Hellenthal

Hellenthal
Bewonder het hele jaar door wilde diersoorten, zoals de edelherten, damherten, vossen, lynxen en beren. Of ga naar een spannende vogelshow.
WebsiteCa. 29,5 kilometer van het park

Klooster Mariawald

Heimbach
Trappistenklooster Mariawald.
WebsiteCa. 8,5 kilometer van het park

Phantasialand

Brühl
Plezier, spanning en avontuur voor het hele gezin in de fascinerende wereld van Phantasialand. Duik in het avontuur en ervaar de unieke attracties met live-entertainment.
WebsiteCa. 49 kilometer van het park

Meer tips

Toeristische info

Wil je meer weten over de activiteiten in de omgeving? Op het park kun je terecht bij het toeristisch informatiepunt. Wij vertellen je graag alles over wandel- en fietsroutes, bezienswaardigheden en de leukste uitstapjes in de Eifel.

Tip! Sla ook zeker het treintje van de Rurseebahn niet over. Deze vertrekt vanaf het park en leid je rond in de omgeving. Zo heb je gelijk een goede eerste indruk van de veelzijdige Eifel.