Eten en drinken

Samen genieten van een heerlijke lunch of diner tijdens uw vakantie? Schuif aan bij Coffee Corner Osteria voor een heerlijke lunch. Of bestel een biologisch ijsje bij de ijssalon op het park. Voor het diner hebben wij diverse opties. Restaurant Mercatu serveert heerlijke gerechten en is gelegen op het park. Op loopafstand van het park vindt u het gezellige Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout. Uw dagelijkse boodschappen haalt u bij de winkel op het park. Lekker makkelijk!
Meer eten en drinken

Zwemmen

In het overdekte zwembad op het park hebben jong en oud plezier. Ga ‘s ochtends baantjes trekken of spetter met de kids in het peuterbad. Op een zomerse dag loopt u naar het recreatiestrand voor een frisse duik in het water. Of blijf bij uw woning en bungel vanaf uw steiger met uw voeten in het water. Dat is goed toeven!
Zwempret

Sport en spel

Beleef volop actie op en aan het water. De plassen van Reeuwijk zijn ideaal voor watersportactiviteiten zoals windsurfen, stand up paddling, zeilen en duiken. Of ga met de hele familie het water op. Op het natuurspeeleiland hebben jong en oud plezier.
Alles over sport en spel

Kids

De jongste gasten leven zich uit in de kinderspeelhoek en maken vriendjes en vriendinnetjes. Het door water omgeven natuurspeeleiland biedt volop speelpret voor jong en oud. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerst moment. Speelplezier gegarandeerd!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, tussen de poldersloten, het wuivende riet en karakteristieke boerderijen. Met al het groen om u heen vergeet u bijna dat u in de Randstad zit. De ideale uitvalsbasis voor watersport op de Reeuwijkse Plassen of een uitstapje naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Ontdek wat Zuid-Holland te bieden heeft en trek er samen of met het hele gezin op uit in de buitenlucht. Omringd door natuur, polders en gezellige steden zijn de mogelijkheden eindeloos: op de fiets genieten in het Hollandse landschap, wandelen langs de Reeuwijkse Plassen of maak een stadswandeling in Gouda.
Meer wandelen en fietsen