Omgeving

Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, tussen de poldersloten, het wuivende riet en karakteristieke boerderijen. Met al het groen om je heen vergeet je bijna dat je in de Randstad zit. De ideale uitvalsbasis voor watersport op de Reeuwijkse Plassen of een uitstapje naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

Haal alles uit jouw Parkpas en geniet in de regio!

De Parkpas bied je de gelegenheid om de regio wel op een heel bijzondere manier te verkennen. Naast een exclusieve korting van 10% op alle horeca in Landal De Reeuwijkse Plassen biedt de pas je vele andere voordelen.
Lees meer over de Parkpas

Gouda

De wereldberoemde Goudse kaas wordt elke donderdag op spectaculaire wijze verhandeld op de historische kaasmarkt in het centrum van Gouda. Maar ook de Sint-Janskerk, het oude Stadhuys en de diverse musea zijn een bezoek meer dan waard.
WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Fort Wierickerschans

In dit fort, onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie, komen heden en verleden samen. In de Romeinse tijd markeerde het de grens van het Romeinse Rijk met het ‘barbaarse’ noorden. Beleef de geschiedenis en cultuur opnieuw.
WebsiteCa. 9 kilometer van het park

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Behalve pony's, geiten en konijnen vind je hier ook een moestuin. Of bewonder de bijen- en vlindertuin en ontdek het weerstation.
WebsiteCa. 5 kilometer van het park

Streekmuseum Reeuwijk

Leer hoe de Reeuwijkse bevolking hier vroeger leefde. De ruggengraat van de vaste collectie is het ontstaan van de Reeuwijkse Plassen door turfwinning in Reeuwijk en Sluipwijk.
WebsiteCa. 2 kilometer van het park

Kaasboerderij De Graaf

Ben je benieuwd hoe Goudse kaas gemaakt wordt? De familie De Graaf legt het je graag uit tijdens een rondleiding over de boerderij. Na afloop schuif je aan voor een kaasproeverij.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park