Eten en drinken

Op loopafstand van Landal Beach Villa’s Hoek van Holland vindt u een divers aanbod aan gezellige strandpaviljoens. Geniet tot laat in de avond van een weids uitzicht over zee, met een beetje geluk ziet u de zon ondergaan. De dag begint u goed met een lekker ontbijt met verse broodjes, reserveer de broodjesservice bij de receptie.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Enkele meters van uw strandhuis staat u al met uw voeten in de zee. Op zomerse dagen is het er heerlijk afkoelen. Maar ook de andere seizoenen biedt het strand vertier. Samen uitwaaien, schelpen zoeken of vliegeren. Is het buiten wat te fris, dan kunt u terecht bij één van de zwembaden in de omgeving.
Zwempret

Sport en spel

Waaghalzen komen hier helemaal aan hun trekken. De hoge golven zijn perfect voor een dagje golf-, kitesurfen of blokarten. Neem les bij één van de surfscholen aan het ‘Hoekse’ strand. Kijkt u liever, dan zit u hier ook goed, want deze plek is een hotspot voor de beste surfers. Of wat dacht u van een potje golf bij Golfclub Westland? 
Alles over sport en spel

Kids

Tijdens deze vakantie hoeven uw kinderen zich geen moment te vervelen! Naast de vele speeluren op het strand kunt u ze kennis laten maken met verschillende watersporten aan de kust. Of leer ze alles van de Maeslantkering tijdens een cultureel tripje in Hoek van Holland.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland is een ideaal vertrekpunt voor een dagje uit. Ga met de hele familie naar Drievliet of kom oog in oog te staan met de haaien in Sea Life Scheveningen. Duik in de historie en breng een bezoek aan het oude Fort Hoek van Holland. Of wat dacht u van een stedenbezoek aan Rotterdam, Den Haag of Delft?
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Na een heerlijk ontbijt met verse broodjes en koffie maakt u een gezellige wandeling langs het strand of door de duinen. Geniet van de frisse zeelucht. Of huur een fiets en ga die vele fietskilometers tegemoet! Het park is het perfecte startpunt om Zuid-Holland beter te leren kennen.
Meer wandelen en fietsen