Waar moet ik aan denken voordat ik een park bezoek?
Geef je reisgezelschap en verwachte aankomsttijd aan ons door en betaal het eventueel openstaande bedrag. Dit alles doe je in de Landal-app, waar je ook tips vind over de omgeving. Download de app voordat je vertrekt.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn handdoeken en bedlinnen inbegrepen?
Het bedlinnen ligt voor je klaar en bij onze luxe en extra-luxe accommodaties zijn de bedden al opgemaakt. In je Mijn Landal-account kun je zien of handdoeken inbegrepen zijn bij de boeking. Hier kun je deze eventueel ook nog extra bijboeken. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wanneer en hoe ontvang ik mijn reserveringsbevestiging?
Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail een reserveringsbevestiging. Check voor de zekerheid ook even je ongewenste mail. Heb je de reserveringsbevestiging niet ontvangen of ben je deze kwijtgeraakt? Neem dan contact met het Contact Center. Dan sturen wij de reserveringsbevestiging opnieuw. Bewaar je reserveringsbevestiging goed en neem deze mee naar het park. 

Tip: laat de reserveringbevestiging via je mobiel zien, dan is printen niet nodig.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waar kan ik de adressen en routebeschrijvingen naar de parken vinden?
Het adres en de routebeschrijving naar het park vind je op de betreffende parkpagina onder ‘praktische info’.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Waarom hebben jullie de gegevens nodig van mijn reisgezelschap?
We zijn wettelijk verplicht om de gegevens van alle gasten die op het park verblijven te registreren. Geef dit door via je MijnLandal-account of via de app, zo kun je sneller inchecken en genieten van je verblijf.. Ook kun je zelf een reisgenoot toevoegen of verwijderen. Dit gaat om reisgenoten die hetzelfde aantal dagen verblijven als jij. Dus niet om familie/vrienden die één nachtje blijven slapen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden