Verzekeringen

Onbezorgd op vakantie, laat je verzekeren
Samen ontsnappen uit de dagelijkse routine en genieten van een andere omgeving in de natuur. Het is tijd voor vakantie! Helaas bestaat er altijd een kans dat je jouw vakantie moet annuleren door omstandigheden. Of dat er tijdens je vakantie iets gebeurt. Een passende verzekering afsluiten is daarom belangrijk, zo ga je goed voorbereid op reis.
Kies de verzekering die bij jou past
Voor zowel de reisverzekering als de annuleringsverzekering werken we samen met Europ Assistance, deze verzekering is incl. 24/7 hulplijn. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt, op het moment dat dit nodig is.
Reisverzekering
Een ongeval of een calamiteit kan altijd gebeuren, ook op vakantie. Sluit bij ons daarom eenvoudig een reisverzekering af, dit kan tot 1 dag voor aankomst.

Meer info over onze reisverzerkeringAnnuleringsverzekering
Je vakantie moeten annuleren door omstandigheden, je denkt er liever niet bij na. Maar het kan altijd gebeuren. Sluit bij ons daarom eenvoudig een annuleringsverzekering af, dit kan tijdens het boeken of tot 14 dagen erna.

Meer info over onze annuleringsverzekering


Annuleringskosten
Wanneer een boeking wordt geannuleerd, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden. Dat zijn de kosten voor het annuleren van jouw reis. Je kunt ook flexibel omboeken, dat kan tot 28 dagen voor aankomst. We hebben alles wat je moet weten voor je op een rijtje gezet: zorgeloos boeken bij Landal.