Reserveren?

Bungalow type 4CSH op Landal Heihaas is boekbaar via de website. Voor meer informatie over onze Gehoorvilla’s en boekingen kunt u contact opnemen met het Contact Center 089 44 91 40.

Van alle gemakken voorzien

Landal GreenParks introduceert in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) vakantiewoningen voor gasten met een gehoorbeperking. Voor uw gemak en comfort ingericht. Ontdek de Gehoorvilla’s op Landal Rabbit Hill en Landal Heihaas en geniet van een vakantie op de Veluwe.
Type 6CSH: 6-persoons GehoorvillaType 4CSH: 4-persoons Gehoorvilla

Slimme aanpassingen

De speciale bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal slimme aanpassingen, maar ook extra functionele en leuke elementen. Zo is er een ringleiding voor weergave van radio-, dvd- en tv-geluid. De rookmelder is gekoppeld aan een wek- en waarschuwingssysteem. Dit systeem zorgt voor alarmering via intense lichtsignalen en een trilsignaal onder de matras. De wekker werkt ook op deze manier. Bij de receptie op Landal Rabbit Hill kunt u ook gebruikmaken van de ringleiding. Comfort en gemak voor u!

Extra: Wii-spelcomputer op Landal Rabbit Hill

De bungalow voor slechthorenden op Landal Rabbit Hill heeft als extraatje een Wii-spelcomputer, die ook via de ringleiding kan worden aangesloten en waarvan het geluid wordt versterkt. Zo wordt uw verblijf nóg leuker! Laat u uitdagen door de kids en geniet samen van een onbezorgde vakantie.

Samenwerking met NVVS

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) introduceren wij de eerste vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Hiermee wordt het voor dove en slechthorende gasten makkelijker en dus leuker om op vakantie te gaan. Wanneer er animo voor is, zal het aantal gehoorvilla’s in de toekomst uitgebreid worden, ook op andere parken.