Vakantiedialyse

Voor dialysepatiënten is een vakantie niet altijd eenvoudig, maar gelukkig wel mogelijk. Op tien van onze parken wordt in samenwerking met nabijgelegen ziekenhuizen vakantiedialyse aangeboden. Even uit de dagelijkse sleur en onbezorgd vakantie vieren midden in de natuur.

Landal Het Land van Bartje

Als gast van Landal Het Land van Bartje kun je in het Dialysecentrum Emmen van Treant Zorggroep, locatie Scheper in Emmen, terecht voor een dialysebehandeling op circa 18 km rijden van het park. Tijdens de dialyse kun je gebruikmaken van draadloos internet, tv-kijken of een krant lezen. Voor meer informatie neem je contact op met het Dialysecentrum Emmen via tel. 088-1291730, op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. Of stuur een e-mail naar: secretariaatdialyse@treant.nl.

Landal De Vers

Landal De Vers heeft een samenwerkingsverband met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. Hier kunnen dialysepatiënten terecht voor behandelingen tijdens hun verblijf. Het CWZ heeft twee dialysecentra, beide zijn HKZ gecertificeerd. Jouw partner mag je vergezellen, alleen tijdens het aan- en afsluiten van de apparatuur wordt hij of zij verzocht in de wachtkamer plaats te nemen. Tijdens de dialyse kun je gebruikmaken van radio, tv en draadloos internet. Ook staat de roomservice klaar voor jou. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de dialyseafdeling van het CWZ via tel. 024- 365 74 90.

Landal Aelderholt

Als gast van Landal Aelderholt kun je in het Dialysecentrum Emmen van Treant Zorggroep, locatie Scheper in Emmen,  terecht voor een dialysebehandeling op circa 17 km rijden van het park. Tijdens de dialyse kun je gebruikmaken van draadloos internet, tv-kijken of een krant lezen. Voor meer informatie neem je contact op met het Dialysecentrum Emmen via tel. 088-1291730, op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. Of stuur een e-mail naar: secretariaatdialyse@treant.nl.

Landal Amerongse Berg

Als gast van Landal Amerongse Berg kun je dialyseren in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Het ziekenhuis ligt midden op de Veluwe en om die reden ontvangen zij jaarlijks veel dialysepatiënten die hier hun vakantie houden. Je krijgt er uitstekende, professionele zorg van een enthousiast team dialyseverpleegkundigen en nefrologen. De moderne dialyseafdeling heeft ruim twintig dialysestations. En omdat je tevens in het voedingsziekenhuis van Nederland verblijft, kun je gratis gebruikmaken van onze unieke maaltijdservice: geniet van heerlijke gerechten en tussendoortjes van de menukaart, speciaal samengesteld voor dialysepatiënten. Jouw medevakantiegangers zijn ook van harte welkom op de dialyseafdeling. Tegen een kleine vergoeding kunnen ook zij een hapje mee-eten en kiezen van de (algemene) menukaart. Vanaf Landal Amerongse Berg ben je binnen een half uur op de dialyseafdeling. Meer informatie vind je op de website van Ziekenhuis Gelderse Vallei, of telefonisch +31-(0)318 43 42 01.

Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke biedt in samenwerking met het Treant Zorggroep, locatie Scheper in Emmen en Beter Thuis Wonen Thuiszorg meerdere mogelijkheden voor dialyse, zelfs in jouw accommodatie. Daarnaast kun je naar het Dialysecentrum Emmen van Treant Zorggroep, locatie Scheper in Emmen, op 20 minuten rijden van het park. Het Scheper heeft een compleet vernieuwd dialysecentrum met HKZ-keurmerk waar peritoneaal dialyse en hemodialyse wordt aangeboden. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op met onze zorgpartners. 

Dialysecentrum Emmen: tel. 088-1291730 (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur) of mail naar: secretariaatdialyse@treant.nl

Landal De Reeuwijkse Plassen

Als gast van Landal De Reeuwijkse Plassen kun je terecht bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda om te dialyseren. Gasten kunnen hun vakantie combineren met een uitstekende verzorging op een ervaren en gekwalificeerde dialyseafdeling. Vakantiedialyse in het Groene Hart Ziekenhuis is in principe altijd mogelijk. Het dialyseschema wordt in overleg samengesteld. Als vakantiegast dialyseer je in een ontspannen sfeer en op een afdeling die van alle gemakken is voorzien (TV, radio en Internet). De dialyseafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis heet patiënten graag welkom. Onze medewerkers doen hun uiterste best om een positieve bijdrage te leveren aan de vakantie.Wil je meer informatie over de mogelijkheden tot vakantiedialyse, of wil je je aanmelden, neem dan contact op met het Dialysecentrum van het Groene Hart Ziekenhuis via 0182-50 54 22.

Landal Salztal Paradies

Op Landal Salztal Paradies kun je tijdens jouw vakantie gebruik maken van het dialysecentrum in Bad Sachsa. Als gast kunje hier terecht voor flexibele dialyse uren zodat je  naast een ontspannen vakantie ook goede medische zorg ontvangt. Met slechts 5 minuten van jouw bungalow is het dialysecentrum zeer dichtbij. Voor meer informatie kun je terecht op de website van dialysecentrum Bad Sacha.

Landal Sluftervallei

Tijdens jouw verblijf bij Landal Sluftervallei kun je via het noord-west Ziekenhuis (NWZ) gebruikmaken van het unieke vakantiedialysecentrum in Oosterend, Texel. Het centrum richt zich op hemodialysebehandeling voor patiënten wonend op Texel en dialysepatiënten die hier graag hun vakantie doorbrengen. Het MCA biedt ook de mogelijkheid om een ondersteunende functie te vervullen voor peritoneale dialysepatiënten. Er wordt gebruik gemaakt van Fresenius apparatuur. Het centrum is het hele jaar geopend (hoogseizoen 6 dagen p.w., laagseizoen 3 dagen p.w.) en is voorzien van de modernste voorzieningen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de dialyseafdeling van het MCA via tel. 072- 548 28 55.

Landal Twenhaarsveld

Je combineert een vakantie op één van de mooiste plekken in Nederland met een uitstekende verzorging in een gekwalificeerd dialysecentrum. Als gast van Landal Twenhaarsveld dialyseer je op een aparte vakantie-unit in het Deventer Ziekenhuis. Tijdens jouw behandeling kun je gebruikmaken van tv, radio en draadloos internet. Dit centrum is goed bereikbaar, ook per trein en bus. Voor meer informatie neem je contact op met het Secretariaat Hemodialyse van het Deventer Ziekenhuis. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur via tel. 0570-64 62 52.