Zorgeloos vakantie vieren

Gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, kunnen rekenen op Comfortzorg. Zorg en dienstverlening op jouw vakantieadres, zodat je ook eens onbezorgd kunt genieten. Met de zorg en hulpmiddelen die je thuis gewend bent, zorgeloos vakantie vieren.

Samenwerking met Comfortzorg

Verpleging en hulpmiddelen; de zorg die je thuis krijgt, is ook beschikbaar tijdens jouw verblijf op onze Nederlandse parken. Landal GreenParks werkt samen met Comfortzorg, een landelijk erkende zorgorganisatie op het gebied van zorg op vakantieadressen. Comfortzorg neemt je zorg graag uit handen (tegen betaling van organisatiekosten).
Lees meer over Comfortzorg

Hulpmiddelen

Tevens kunnen er hulpmiddelen op het vakantieadres worden voorzien, zoals een hoog-/laagbed, een toiletverhoger of een rolstoel. Zelfs het gebruikmaken van ambulante alarmering behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wat thuis mogelijk is, kan ook op jouw vakantie worden geregeld. Door landelijke afspraken kan Comfortzorg alle benodigde hulpmiddelen leveren. 
Bekijk het assortiment

In overleg geregeld

De gewenste verpleging en benodigde hulpmiddelen worden in telefonisch overleg met je besproken. Met een heldere schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken, weet je zeker dat je op het park van uw keuze zonder zorgen van jouw vakantie kunt genieten. Zo kunnen jouw begeleiders een aantal uren weg, terwijl de zorg professioneel wordt overgenomen door Comfortzorg.
Reserveringsformulier

Meer informatie en reserveren

Reserveer jouw bungalow
Je reserveert jouw accommodatie bij Landal GreenParks nu gemakkelijk online. Nadat je geboekt hebt kun je voor zorg op maat zelf contact op nemen met Comfort zorg. Je vindt dit reserveringsformulier onder 'Comfortzorg' hieronder.
 
Kosteloos annuleren
Mocht er onverhoopt vanuit Comfortzorg niet aan jouw zorgvraag voldaan kunnen worden, dan bespreekt Comfortzorg de mogelijke alternatieven met je. Indien er geen passend alternatief beschikbaar is kun je de accommodatie kosteloos annuleren. Dit kan door te bellen met het Contact Center van Landal GreenParks: 0900-8842. Voor vragen tijdens het verblijf en eventuele aanvullende dienstverlening kun je tijdens kantooruren Comfortzorg bereiken op via 0900-2341234 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). In geval van nood is de zorgcentrale van Comfortzorg buiten kantooruren te bereiken op bovenstaand nummer.

Comfortzorg 
Bij behoefte aan zorg op maat, neem je vervolgens zelf contact op met Comfortzorg. Let op: Comfortzorg brengt organisatiekosten in rekening.
Vul het reserveringsformulier in of neem telefonisch contact op met Comfortzorg via tel. 0900-234 1234 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). Houd de naam en telefoonnummer van jouw zorginstelling bij de hand. Comfortzorg inventariseert jouw zorg- en/of hulpmiddelenvraag.
Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om de aanvraag met je door te nemen. Je kunt ook een e-mail sturen naar vakanties@comfortzorg.nl. Comfortzorg neemt ook dan binnen 5 werkdagen contact met je op.
 
Je krijgt van Comfortzorg een bevestiging van jouw aanvraag met een factuur voor de organisatiekosten. De tarieven van de organisatiekosten kun je vinden op de website van Comfortzorg. Bij zorgaanvragen zal Comfortzorg met jou en/of jouw huidige zorgaanbieder nagaan welke zorg geleverd moet worden tijdens de vakantie. Wellicht heb je bijzondere wensen, ook die zal Comfortzorg proberen te verwezenlijken. Je krijgt een persoonlijk vakantiezorgplan waarin alle benodigde gegevens staan.

Een enkele keer komt het voor dat de zorg tijdens jouw vakantie niet geregeld kan worden. In dat geval bespreekt Comfortzorg met je de mogelijke alternatieven. Uiteraard hoef je dan ook geen organisatiekosten te betalen.

Helaas is het zo dat er een tekort aan zorgverleners is in Nederland. In de vakantieperiodes is dit probleem nog groter. Het kan daarom voorkomen dat Comfortzorg de zorg niet geregeld kan krijgen. Uiteraard doet Comfortzorg haar uiterste best om de zorg geregeld te krijgen. Mocht het een probleem zijn om de zorg geregeld te krijgen dan word je daarvan tijdig op de hoogte gebracht en bespreken zij welke alternatieven er eventueel mogelijk zijn.