Zorgeloos vakantie vieren

Gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, kunnen rekenen op Comfortzorg. Zorg en dienstverlening op uw vakantieadres, zodat ook u eens onbezorgd kunt genieten. Met de zorg en hulpmiddelen die u thuis gewend bent, zorgeloos vakantie vieren.

Samenwerking met Comfortzorg

Verpleging en hulpmiddelen; de zorg die u thuis krijgt, is ook beschikbaar tijdens uw verblijf op onze Nederlandse parken. Landal GreenParks werkt samen met Comfortzorg, een landelijk erkende zorgorganisatie op het gebied van zorg op vakantieadressen. We nemen u de zorg graag uit handen. 
Lees meer over Comfortzorg

Hulpmiddelen

Tevens kunnen er hulpmiddelen op het vakantieadres worden voorzien, zoals een hoog-/laagbed, een toiletverhoger of een rolstoel. Zelfs het gebruikmaken van ambulante alarmering behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wat thuis mogelijk is, kan ook op uw vakantie worden geregeld. Door landelijke afspraken kan Comfortzorg alle benodigde hulpmiddelen leveren. 
Bekijk het assortiment

In overleg geregeld

De gewenste verpleging en benodigde hulpmiddelen worden in telefonisch overleg met u besproken. Met een heldere schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken, weet u zeker dat u op het park van uw keuze zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten. Zo kunnen uw begeleiders een aantal uren weg, terwijl de zorg professioneel wordt overgenomen door Comfortzorg.
Reserveringsformulier

Meer informatie en reserveren

Reserveer uw bungalow
U reserveert uw accommodatie bij Landal GreenParks via tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.)Indien van toepassing geeft u aan Comfortzorg in te willen schakelen. De medewerker kan dan samen met u de meest geschikte accommodatie op het park van uw keuze selecteren.

Kosteloos annuleren
Voor alle zekerheid, mocht er onverhoopt niet aan uw zorgvraag voldaan kunnen worden, dan kunt u de accommodatie binnen veertien dagen kosteloos annuleren. Voor vragen tijdens het verblijf en eventuele aanvullende dienstverlening kunt u de zorgcentrale van Comfortzorg 24 uur per dag bereiken via tel. 0900-234 1234.


Comfortzorg 
Bij behoefte aan zorg op maat, neemt u vervolgens zelf contact op met Comfortzorg. Vul het reserveringsformulier in of neem telefonisch contact op met Comfortzorg via tel. 0900-234 1234 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). Houd de naam en telefoonnummer van uw zorginstelling bij de hand. Comfortzorg inventariseert uw zorg- en/of hulpmiddelenvraag.

In een zogenaamd vakantieplan legt Comfortzorg alle benodigde zorg, dienstverlening en hulpmiddelen tijdens uw verblijf vast. Ook de financiële afwikkeling van de zorg wordt via Comfortzorg geregeld.