#ontdeklandal

Thuiswerken bij Landal

Midden in de natuur
Ontdek onze parken

Thuiswerken bij Landal

Wordt het een midweek in het bos in de Ardennen, in de unieke natuur van Limburg of een sportief verblijf in Wallonië? België heeft mooie natuur waar u niet alleen in de vakantie van geniet, maar ook tijdens een werkweek energie op doet! Uw accommodatie is van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf. Een andere omgeving doet wonderen in tijden van thuiswerken. Meld u aan op het (gratis) wifi netwerk en beleef uw werkweek vanuit een Landal vakantiepark midden in de natuur. 
    • Inspirerende omgeving
    • Rust & ruimte om u te concentreren
    • Unieke pauzewandeling
    • Gratis wifi in uw accommodatie

Energie op doen

De natuur transformeert van zomer naar herfst en geeft kleur. Uitzicht op het bos vanuit de woonkeuken biedt een ander perspectief dan uw werkplek thuis. De lunch wandeling of fietstocht geeft nieuwe energie. Na een dag werken bent u op een vakantiebestemming met volop rust & ruimte!
Boek uw verblijf

Van alle gemakken voorzien

Ontbijtservice

U bestelt op bijna al onze vakantieparken eenvoudig een ontbijtje. Dat maakt uw verblijf nog een beetje meer zorgeloos. Wij zorgen voor een goede start van de dag zodat u aan de slag kunt.

Thuis uit eten

Geen tijd om zelf te koken na een drukke werkdag? Dat begrijpen we! Maak gebruik van de afhaal- en bezorgmogelijkheden van onze restaurants en geniet van de lekkernijen uit de parkkeukens.

Boek met korting

Alle aanbiedingen

Zakelijk: boek een verblijf voor uw werknemers

Als bedrijf een verblijf boeken voor uw werknemer(s)? Dat kan! Via Landal Business Line bieden we u een zakelijk verblijf aan (inclusief BTW-factuur) op een van onze vakantieparken in Nederland. Uw werknemers profiteren van een midweek midden in de natuur. Thuiswerken krijgt zo een compleet nieuwe dimensie.
Landal Business Line

Veilig verblijf

Op al onze vakantieparken hebben wij maatregelen genomen voor een veilig verblijf. We houden 1,5m afstand van elkaar, zorgen voor contactloos in- en uitchecken en bieden pick-up points voor eten, drinken en activiteiten. Onze faciliteiten zijn aangepast, zodat u met een vertrouwd gevoel kunt zwemmen of boodschappen doen in de parkshop.
Alle maatregelen op een rij
Thuiswerken bij Landal
Boek uw verblijf