Kom tot rust aan zee

Zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken of in een strandstoel luieren. Toch wat meer actie? Ga dan zeilen, vissen of surfen. Aan de Oostzee verveelt u zich niet:

Kom tot rust aan zee

Wandel vanuit uw bungalow zo naar de Oostzee. Samen mooie momenten beleven op het strand. Zandkastelen bouwen op het brede zandstrand, een strandwandeling maken of relaxen in een authentieke strandstoel. Ook zijn er volop watersportmogelijkheden. Strand, gekleurde vissershuisjes en het groen van de natuur. U vindt het hier allemaal!
Bekijk het aanbod

De Deense Oostzeekust

Aan de 6.000 kilometer lange Oostzeekust van Denemarken vindt u indrukwekkend natuurgebied en dromerige zandstranden. De brede Oostzeestranden zijn kindvriendelijk. Het is de ideale vakantieplek voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen is Jutland een goede plek om tot rust te komen.
Bekijk het aanbod

Uw vakantie

Het tarief is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest profijtelijke aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken aan de Oostzee
Bezig met het ophalen van data...

Landal Travemünde Travemünde, Oostzee, Duitsland

Park op de kaart
  • 106 vrijstaande bungalows
  • Direct aan het strand van de Oostzee
  • Dichtbij werelderfgoed-stad Lübeck
vanaf 238
Nu vanaf 149
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting vanaf 18 jaar € 2,80 p.p.p.n.

2 nachten - 28 Mei 2018