Onbezorgd genieten

Met de culinaire arrangementen weet je zeker dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Een uitgebreid ontbijt en smullen van een 2-gangenmenu. Ga je heerlijk dineren in het restaurant of gezellig gourmetten in je accommodatie? Boek jouw arrangement en laat het je aan niets ontbreken.
  • Trakteer jezelf op een culinaire beleving
  • Kies uit verschillende arrangementen
  • Volledig verzorgd en ontzorgd

Ontdek onze arrangementen

Ontbijtarrangement

Begin de dag goed! Geniet samen van een heerlijk ontbijt. Verse broodjes uit de oven, diverse soorten beleg en een gezond sapje. Na een compleet ontbijt ben je klaar voor de dag. Tip: Veel van onze gasten bestellen ook voor de dag van vertrek een ontbijt.

Reserveer het Ontbijtarrangement voor € 11,95 p.p.p.d. en voor kinderen t/m 12 jaar € 4,95 p.p.p.d.
Dit arrangement is niet geldig tijdens de feestdagen.

Gourmetarrangement

Ga gezellig een avondje gourmetten met elkaar. Lekker eten in je accommodatie zonder uren in de keuken te hoeven staan. Sfeervol en makkelijk. Geniet van diverse soorten vlees, frisse salade, stokbrood en lekkere sauzen. We maken het je graag gemakkelijk. 

Bestel het Gourmetarrangement voor 18,95 p.p. en voor kids t/m 12 jaar € 8,95 p.p. (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen en excl. borg).

Halfpensionarrangement

Geniet van alle luxe en comfort met het Halfpensionarrangement. Het is tenslotte vakantie. De dag beginnen met een compleet ontbijt en 's avonds aanschuiven voor een 2-gangenmenu*. Je krijgt korting als je dit arrangement direct bij je accommodatiereservering boekt! 

De prijzen voor volwassenen zijn € 29,95 p.p.p.d. en voor kids van 4 t/m 12 jaar € 10,95 p.p.p.d. 
*Het menu wordt speciaal voor jou geselecteerd en kan afwijken van de reguliere menukaart. De kinderen kunnen kiezen voor een menu van onze voordelige kinderkaart of van het Bollo buffet (indien aanwezig). Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Uit & Thuis arrangement

Een zorgeloos verblijf gegarandeerd. De ene avond culinair genieten in het restaurant en de volgende avond gezellig eten in je accommodatie. Of andersom! Met het Uit & Thuis arrangement schuif je één avond aan in ons restaurant voor een heerlijk 2-gangenmenu* en smul je één avond van een gourmet in de accommodatie. Gezellig en gemakkelijk!

Voor volwassenen € 37,95 p.p. en kinderen (4 t/m 12 jaar) € 14,95 p.p. Je krijgt korting als je dit arrangement direct bij jouw accommodatiereservering boekt. 
*Het menu wordt speciaal voor jou geselecteerd en kan afwijken van de reguliere menukaart. De kinderen kunnen kiezen voor een menu van onze voordelige kinderkaart of van het Bollo buffet (indien aanwezig). Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Niet geldig tijdens de feestdagen.

Uit-eten-arrangement

Elke dag culinair genieten? Onze restaurants hebben zoveel keuze dat je er dagelijks wilt eten. Het Uit-eten arrangement geeft je elke dag wat te kiezen met het 2-gangenmenu*. Reserveer dit arrangement samen met je accommodatie en ontvang een aantrekkelijk voordeel.
*Het menu wordt speciaal voor jou geselecteerd en kan afwijken van de reguliere menukaart. De kinderen kiezen iets lekkers van onze voordelige kinderkaart of van het Bollo buffet (indien aanwezig). Het menu voor de kinderen is niet inbegrepen in de genoemde arrangementsprijzen. Dit arrangement is niet geldig tijdens de feestdagen.
Aantal dagen  Prijs 
 2-daags arrangement € 41,95 i.p.v. € 44,50 p.p.
 3-daags arrangement  € 62,95 i.p.v. € 66,50 p.p.
 4-daags arrangement € 82,95 i.p.v. € 88,- p.p.

Meer weten over reserveren?

 • Kijk voor je reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van jouw keuze. 
 • Reserveer deze arrangementen eenvoudig samen met je accommodatie. Bij een online reservering doe je dit bij de stap Extra's. Let op: een aantal arrangementen zijn uitsluitend vooraf te reserveren.
 • Wil je gebruik maken van het Gourmetarrangement? Geef dit minimaal een dag van tevoren door. Dit in verband met de bestelling van het vlees en andere versproducten. Wil je hiervan gebruik maken op de dag van je aankomst? Geef dit dan aan bij je reservering via 089 44 91 40. 
 • De arrangementen gelden niet in combinatie met andere acties en kortingen.
 • De genoemde prijzen gelden bij minimaal twee personen (m.u.v. het Uit-eten-arrangement). 
 • De prijzen zijn exclusief accommodatiehuur en gelden voor aankomsten t/m 30 december 2022. 
 • Alle kindertarieven zijn alleen geldig in combinatie met minimaal één volwassene.
Neem voor meer informatie of telefonische reserveringen contact op met ons Contact Center via tel. 089 44 91 40.
Zoek & boek jouw accommodatie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum