Praktische info

Route naar het park

Landal West Terschelling
Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling

Bel de receptie
+31-(0)562 44 67 00
Mail de receptie
westterschelling@landal.com

Route-informatie

Overtocht

Om op Terschelling te komen, neem je de boot vanuit Harlingen. Reserveer tijdig een zit- en/of autoplaats op de boot via Rederij Doeksen, tel. 0900-363 57 36 of via de website. Je hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij bij het loket, je bent verzekerd van een plaats aan boord én je bent direct op de hoogte van alle aanbiedingen. Daarnaast kun je hier klikken om de vaartijden te zien op de dag van jouw aankomst en vertrek.

Parkeren

Bij het appartementencomplex zijn parkeerplaatsen aanwezig. Parkeren op het vasteland kan, tegen betaling, op diverse parkeerterreinen in Harlingen. Vanaf de parkeergelegenheid wordt voor grotere afstanden een pendelbus ingezet naar de veerterminal zodat je niet ver hoeft te lopen met jouw bagage. Eenmaal op Terschelling aangekomen kun je alles te voet of met de fiets goed bereiken.

Eigen vervoer

De gemakkelijkste route van de boot naar Landal West-Terschelling is als volgt: volg de Willem Barendtszkade in oostelijke richting. Deze weg maakt een paar bochten en gaat dan over in de Burgemeester van Heusdenweg. Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf de Gerrit Knoplaan in. Vervolgens neem je de eerste afslag rechts (Europalaan). Na 150 meter arriveert je bij het appartementencomplex.

Openbaar vervoer

Je vindt de bushaltes direct voor de veerterminal. Hier neem je bus 1 richting Oosterend en stap je uit bij halte Europalaan. Ook bus 9 richting Oosterend stopt vlakbij Landal West Terschelling, stap dan uit bij halte Hotel Skylge.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer je op maandag of vrijdag later dan 19.00 uur denkt aan te komen, neem dan minimaal 1 dag voor aankomst contact met ons op via tel. +31-(0)562 44 67 00.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app. 

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Fietsverhuur

Het is mogelijk om bij de receptie fietsen te huren van Rijwielverhuurder Zeelen. De meest gangbare fietsen (luxe toerfietsen en e-bikes) hebben we vrijwel altijd op voorraad. Wil je andere fietsen huren of fietsen reserveren dan kan dat bij Zeelen.

Internetmogelijkheden op het park

Draadloos internet is (gratis) beschikbaar in elk appartement. Ook kun je (gratis) gebruikmaken van de internet hotspot bij de receptie. 

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per appartement (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht. Er zijn maar een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor huisdieren, reserveer tijdig.