Praktische info

Route naar het park

Landal West Terschelling
Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling

Bel de receptie
+31-(0)562 44 67 00
Mail de receptie
westterschelling@landal.com

Route naar Landal West Terschelling

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Overtocht

Om op Terschelling te komen, neemt u de boot vanuit Harlingen. Reserveer tijdig een zit- en/of autoplaats op de boot via Rederij Doeksen, tel. 0900-363 57 36 of via de website. U hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij bij het loket, u bent verzekerd van een plaats aan boord én u bent direct op de hoogte van alle aanbiedingen. Daarnaast kunt u hier klikken om de vaartijden te zien op de dag van uw aankomst en vertrek.

Parkeren

Bij het appartementencomplex zijn parkeerplaatsen aanwezig. Parkeren op het vasteland kan, tegen betaling, op diverse parkeerterreinen in Harlingen. Vanaf de parkeergelegenheid wordt voor grotere afstanden een pendelbus ingezet naar de veerterminal zodat u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. Eenmaal op Terschelling aangekomen kunt u alles te voet of met de fiets goed bereiken.

Eigen vervoer

De gemakkelijkste route van de boot naar Landal West-Terschelling is als volgt: volg de Willem Barendtszkade in oostelijke richting. Deze weg maakt een paar bochten en gaat dan over in de Burgemeester van Heusdenweg. Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf de Gerrit Knoplaan in. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts (Europalaan). Na 150 meter arriveert u bij het appartementencomplex.

Openbaar vervoer

U vindt de bushaltes direct voor de veerterminal. Hier neemt u bus 1 richting Oosterend en stapt u uit bij halte Europalaan. Ook bus 9 richting Oosterend stopt vlakbij Landal West Terschelling, stap dan uit bij halte Hotel Skylge.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer u op maandag of vrijdag later dan 19.00 uur denkt aan te komen, neemt u dan minimaal 1 dag voor aankomst contact met ons op via tel. +31-(0)562 44 67 00.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app. 

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Te huur

Fietsen (ook mogelijk bij aankomst in haven), kinderfietsen, bolderwagens, mountainbikes, driewielers, tandems en kinderzitjes.

Internetmogelijkheden op het park

Draadloos internet is (gratis) beschikbaar in elk appartement. Ook kun je (gratis) gebruikmaken van de internet hotspot bij de receptie en de brasserie.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per appartement (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht. Er zijn maar een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor huisdieren, reserveer tijdig.