Omgeving

Vogelrijke moerassen, uitgestrekte rietlanden en oude vissersstadjes zijn zomaar een paar voorbeelden die de Kop van Overijssel de moeite waard maken om hier op pad te gaan. Wandel langs de authentieke oude boerderijen die liggen tussen de stuw- en houtwallen die het landschap vorm geven. Historie proef je in de oude havenstadjes Vollenhove en Blokzijl, om de hoek van het park, waar je bovendien ook goed kunt winkelen en eten. 
    • Via vaarwegen (en fiets- en wandelpaden) verbonden met Nationaal Park Weerribben-Wieden, bekend om vogelrijke moerassen en uitgestrekte rietlanden
    • Diverse historische havenstadjes in de buurt, o.a. Blokzijl en Vollenhove
    • Binnen 30-45 minuten rijden van bekende attracties als Giethoorn, Walibi Holland, Aviodrome Lelystad en de Bataviawerf
Prijzen en beschikbaarheid
Aviodrome Lelystad
In het luchtvaartthemapark Aviodrome kom je van alles te weten over meer dan 100 verschillende vliegtuigen. Ook kun je hier je Aviodrome-vliegbevret halen en een 'echte' vlucht beleven in het 4D-filmtheater of een van de vliegsimulators. Of dat nog niet genoeg is kunnen de kleintjes zich nog urenlang vermaken op het springkussen of tijdens een van de speurtochten of knutselactiviteiten.
Walibi Holland
Op drie kwartier rijden van het park vind je dit attractiepark voor jong en oud. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan Untamed. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven! Voor echte durfals! Naast tal van leuke en spannende attracties, worden er ook verschillende shows gegeven die je afwisselende dagje uit afmaken.
Batavia Stad Fashion Outlet
Bezoek het centrum vol sfeervolle straatjes, pleinen en korting. Met meer dan 100 prachtige winkels en meer dan 250 merken, gezellige cafés en restaurants is er altijd wat te doen en te ontdekken. Maak vast wat ruimte in de auto voor alle tassen die mee terug gaan. 
UNESCO Werelderfgoed Schokland
Schokland was vroeger een eiland in de Zuiderzee en nu een dorp in de gemeente Noordoostpolder. Je vindt er een museum waar je de geschiedenis van het voormalige eiland ontdekt. Deze plek staat symbool voor de Hollandse strijd tegen het water en werd daarom door UNESCO in 1995 aangewezen als Werelderfgoed. Leer hier alles over het ontstaan van het eiland en hoe de eilandbewoners, de 'Schokkers' hier vroeger leefden. 
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe