Omgeving

Landal Vlieduyn is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. Wandelen, met de fiets of met een bus. Ervaar het eilandgevoel met jouw haren
in de wind. Wandel naar het charmante dorpje Oost-Vlieland en geniet op een terras van een hapje en een drankje.

Juttersmuseum 't Reddingshuisje

Vlieland
Tegenwoordig is het drenkelingenhuisje in bezit van de Vliehors Expres en ingericht als juttersmuseum, hier vind je een bonte verzameling zeewaardigheden en in 1997 is het Reddingshuisje officieel aangewezen als trouwlocatie.
Ca. 2 kilometer van het park

Vliehors Expres

Vlieland
De Vliehors Expres maakt tochten over de Vliehors, een zandvlakte van 20km2 aan de westkant van Vlieland. Deze vlakte wordt ook wel de 'Sahara van het Noorden' genoemd.
WebsiteCa. 2 kilometer van het park

Vuurtoren 'Vuurduin'

Vlieland
Bekijk de vuurtoren niet alleen van buiten, maar ook van binnen! Geniet van een prachtig uitzicht over het dorp, de Noordzee en de Waddenzee vanaf het 40 meter hoge Vuurboetsduin.
WebsiteCa. 1,5 kilometer van het park

Museum Tromp's Huys

Vlieland
In dit voormalige woonhuis, dat bezegeld is als oudste pand van het eiland, is van alles te vinden over het maritieme verleden van Vlieland.
WebsiteCa. 1,5 kilometer van het park

Zeehondentocht

Vlieland
Jouw bezoek aan Vlieland is niet compleet zonder een zeehondentocht met de Geus of Northern Diver. Met deze supersnelle rubberboten (40 mijl p/u) kun je kennis maken met de natuur rondom Vlieland. 
WebsiteCa. 2 kilometer van het park