Eten en drinken

Lekker en makkelijk eten hoort bij een onbezorgde vakantie. Warme broodjes worden bezorgd, zodat u de deur niet uit hoeft voor het ontbijt. Geniet van de Zeeuwse specialiteiten bij de diverse restaurants rondom het park of ga voor gemakkelijk en kies voor een lekkere snack of afhaalmaaltijd. 
Meer eten en drinken

Zwemmen

Tijdens de vakantie is zwemmen het leukste moment voor u en uw kids. Het is altijd goed toeven aan het Noordzeestrand. Geniet van de zon en het zeebriesje en zoek op zomerse dagen verkoeling met een duik in de zee. Op ongeveer 15 minuten van het park kunt u zwemmen bij Sportcentrum Laco in Zierikzee. 

Zwempret

Sport en spel

Iedereen kan zijn energie kwijt: vliegeren op het strand, een balletje slaan op de nabij gelegen golfbaan en vissen aan de rand van de visvijver. Naast het park in Sportcentrum Westerschouwen (tegen betaling) beleeft u een gezellige dag met de familie. Tennissen, een potje midgetgolf of een andere sport.
Alles over sport en spel

Kids

Volop vertier, voor ieder wat wils. In het naastgelegen Sportcentrum Westerschouwen leven de kids zich uit bij één van de vele faciliteiten die het Sportcentrum te bieden heeft. Maak er een gezellige familiedag van met een uitstapje naar de manage of het Klimbos in Boswachterij Westerschouwen.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Heeft u de vuurtoren al gespot? Op Schouwen-Duiveland is van alles te zien en te doen. Het park is de ideale uitvalsbasis voor culturele en historische uitstapjes, samen of met het hele gezin. Bezoek het Watersnoodmuseum of Deltapark Neeltje Jans. Sluit de dag af in het gezellige Burgh-Haamstede.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Geniet van het Zeeuwse natuurschoon. Maak een eindeloze strandwandeling of verken de uitgestrekte natuur om u heen met één van de vele fietsroutes. Ontdek het Zeeuwse landschap, samen of met het hele gezin. Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een goed gevulde picknickmand achterop de fiets.
Meer wandelen en fietsen

Rondje golfen

Sla een balletje op de 18-holes golfbaan van Golfclub Molenberg tegenover het park, terwijl u geniet van het uitzicht over het Zeeuwse landschap. GVB is niet verplicht. Na een rondje golfen strijkt u neer op het gezellige terras voor een kopje koffie of heerlijke lunch.
Golfclub Molenberg