Faciliteiten Village les Gottales

Op Landal Village les Gottales geniet je van het Ardense buitenleven. Een balletje slaan op de idyllisch gelegen tennisbaan, met de kids naar de speeltuin op het park, en in de avond een gezellig potje jeu-de-boules of tafeltennis. Avonturiers lopen de berg naar beneden en gaan lekker kajakken, kanoën of raften op de rivier de Ourthe of de Amblève.
Kijk in de Landal app voor de actuele openingsdagen en -tijden van al onze restaurants.
  • Tennisbaan midden in het Ardense groen
  • Speeltuin, tafeltennistafel en jeu-de-boules-baan
  • Receptie en broodjesservice
  • Kano- en raft-mogelijkheden op de riviertjes in het dal, restaurant op loopafstand
Prijzen en beschikbaarheid
LRE Canoeing

Kajakken, kanoën en raften

Een wandeling bergafwaarts brengt je in het dal, waar de slingerende riviertjes de Ourthe en de Amblève het landschap vormen. Trotseer ze per kajak, kano of raft. Lekker sportief, en een ideale manier om al het natuurschoon op wel een heel bijzondere manier te ervaren. Materiaal huur je bij de lokale bootverhuurders die deze regio rijk is. 
Group of people playing jeu de boules

Een spelletje in de buitenlucht

Op het park wil je eigenlijk zo veel mogelijk buiten zijn en genieten van het uitzicht op de omgeving. Elkaar uitdagen voor een potje tafeltennis of jeu-de-boules, gewoon op het park is dan ook een ideale manier om te genieten van de rust en natuur, en het Ardense buitenleven. De verliezer mag koken, vanavond.
LGN Swimming

Zwembaden in de buurt

Het park zelf mag dan geen zwembad hebben, in het dorpje Trois-Ponts (waar het park in ligt) vind je een gemeentelijk binnen-en buitenbad waar je geniet van een dagje zwempret. Of het nu weer of geen weer is. Ook het stadje Spa, op een half uur rijden van het park heeft een eigen zwembad voor het nodige waterplezier. Dus vergeet je zwembroek niet!
CTN Restaurant

Restaurants in de buurt

Je vindt zo'n 15 restaurants of snackbars in de omgeving (max. 10 minuten rijden van het park), met een ruime keuze aan gerechten: van de typisch Ardense streekkeuken (gourmet of brasserie), tot de buitenlandse keuken (Italië, Azië, ...).

Bon appétit! Een lijst is verkrijgbaar bij de receptie.
Mooi Zutendaal

Paardrijden in de bossen

De heuvelachtige, bosrijke omgeving leent zich uitstekend om te paard te verkennen. Ferme Bodson, waar je niet alleen goed kunt eten, organiseert bostochten waarbij je onder begeleiding van een gids dwars door de ongerepte Ardennen trekt. Een wel heel bijzondere ervaring. 
Alles op een rijtje
Kids
  • Speeltuin(en)
Eten en drinken
  • Broodjesservice
Sport en spel
  • Gottales eropuit arrangement
  • Jeu-de-boulesbaan
  • Tafeltennistafel (buiten)
  • Tennisbaan
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf