Omgeving

Omringd door bossen, heidevelden en heuvels verken je de natuur met verschillende wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Samen een wandeling maken over de Sallandse Heuvelrug of met een huifkartocht door het bos. Houd je meer van actie? Beklim dan de Holterberg met de mountainbike.
Bekijk de video

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Haarle
Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is méér dan natuur. Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vertelt ook het verhaal van de geologie, geomorfologie, (cultuur)historie, onderzoek en monitoring en natuurgerichte recreatie. 
WebsiteCa. 4,5 kilometer van het park

Natuurmuseum Holterberg

Holten
De grootste collectie Europese diersoorten van Nederland laat meer dan 500 dieren zien.
WebsiteCa. 4,5 kilometer van het park

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn daagt iedereen uit om langs te komen!
WebsiteCa. 17,5 kilometer van het park

Rijssens Museum

Rijssen
Het Rijssens Museum is een stadsmuseum. Rijssen is een kleine, maar eeuwenoude stad met een bijzondere en rijke geschiedenis.
WebsiteCa. 9 kilometer van het park

Rijssens Leemspoor

Rijssen
Kom het spoor bezichtigen en een ritje maken!
WebsiteCa. 7,5 kilometer van het park

Golf

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Nabij het park ligt een prachtige 18-holes par 70 baan. Omringd door bos en heide slaat u een balletje op Golfclub de Koepel in Wierden. Even afslaan op de moderne en deels overdekte driving range, oefenen kan op het ruime approachveld met green en bunkers en vanaf het terras heeft u uitzicht op de putting green. Let op: handicap 45 of lager is vereist voor deze golfbaan.