Omgeving

Er is zoveel te beleven: natuur, cultuur, maar ook actie. Ga waterskiën op de recreatieplas, wandel met onze wandelgids langs het prachtige kasteel in ‘s-Heerenberg en ontdek de stuwwal uitkijktoren in het Bergherbos. Klimmen, kanoën en ravotten kan bij Markant Outdoor naast het park.

Kasteel Huis Bergh

‘s-Heerenberg
Beleef de middeleeuwen op een echt kasteel. Het kasteel is ingericht met een bijzondere kunstverzameling. Voor kinderen is er een ridder- of hofdame uitrusting te leen.
Website

Bergherbos en uitkijktoren

Beek
Maak een wandeling in het Bergherbos en bezoek daar de uitkijktoren op de Hulzenberg. Geniet na de pittige klim van een prachtig uitzicht over de wijde omgeving.
Website

Doetinchem

Doetinchem
Het veelzijdige Doetinchem staat garant voor een fijne dag naar de stad. Bezoek een museum of geniet na het shoppen op een terras.
Website

Kabelwaterskibaan

Braamt
Sportievelingen kunnen terecht bij de langste kabelwaterskibaan van Nederland, gelegen naast het park.
WebsiteCa. 1 km van het park

Bezoek Duitsland

Duitsland
Vanuit het park bent u zo in Duitsland. Bezoek een van de culturele steden of ontdek de prachtige natuur.

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving