Wandelen en fietsen

Op Texel bent u er echt even uit. Met uw haren in de wind verkent u de natuur om u heen. Wandelend in natuurgebied De Slufter met de Eierlandsche Duinen, een dagje strand of een mooie fietstocht met het hele gezin. In de Texelse duinen valt zoveel te beleven. Trek er gezellig samen op uit!

Wandelen

Maak u op voor een actieve dag in de frisse buitenlucht. Vandaag wandelt u vanuit uw bungalow zo de duinen in. Maak een heerlijke strandwandeling samen of wandel met de kids naar de grote rode vuurtoren om deze te beklimmen. In natuurgebied De Schorren kunt u eindeloos ronddwalen. Geniet van de mooiste plekjes van Texel.

Fietsen

Stap op de fiets voor een mooie tocht in het groen van de natuur. Na een korte fietstocht bent u op het strand, waar u heerlijk tot rust komt. Fietsen in natuurgebieden De Slufter en De Muy en ontdek onderweg waarom Texel het vogeleiland wordt genoemd. Door de duinen naar Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora, waarna u de dag afsluit op het terras in één van de gezellige dorpjes. Ontdek wat dit veelzijdige Waddeneiland te bieden heeft.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met een huurfiets te huur op Landal Sluftervallei. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een stoere fiets het park verkennen? Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze verhuurpartner. Het huren van fietsen staat apart van uw accommodatie en wordt aangeboden door onze verhuurpartner. Mogelijk kunnen hier andere voorwaarden van toepassing zijn.
Bikes & More fietsverhuur