Op en rond het park

Geniet van een boswandeling door het oude bos, wandel door de geplaveide straten van het nabijgelegen Stamford, ontdek een hele reeks watersporten in Rutland Water Park of ontspan gewoon in de bubbels van uw bubbelbad. In de winkel vind je kranten en andere essentiële benodigdheden. Haal hier ook lokale producten zoals brood, vlees en eieren.
  • Bistro
  • Bospad in het park
  • Winkel
  • Barbecueplaats
  • Speeltuin voor kinderen
  • Golfbanen in de buurt
Prijzen en beschikbaarheid
RFT play area
Speelplaats voor kinderen
Met schommels, een klimrek, een klimtunnel, een tokkelbaan en verschillende andere speeltoestellen zullen de kinderen zich zeker vermaken in de speeltuin!
RFT Big chess game
Familie activiteiten
Gezinnen beleven veel plezier aan een potje voetbal op de grote doelen, reuzenschaak in de openlucht, hinkelen of jeu de boules. Of verken samen de Fairy Trail.
RFT BBQ area
Barbecueplaats
Kom naar de overdekte barbecueplaats om te koken en te genieten van heerlijke BBQ-maaltijden! Er zijn standaards aanwezig waarop je een wegwerpbarbecue kunt plaatsen.
Golf ball on green

Golfbanen

Orton Meadows Golf ligt op ongeveer 20 minuten van het park en biedt een uitdagende ronde, een informele sfeer en een pitch & putt baan. Iets verderop ligt de Rutland Water Golf Course met 18 holes en een adembenemend uitzicht op Rutland Water en het glooiende landschap.
Dog in a forest
Een paradijs voor huisdieren
Met kilometers aan bospaden die direct voor de deur van jouw lodge beginnen, is Landal Rockingham Forest een wandelparadijs voor jou en je trouwe viervoeter. Bezoek het terrein van Rutland Nature Reserve, Ferry Meadows en Fineshade Wood. Allemaal in de buurt en geweldig om te verkennen voor honden.
RFT cycling

Fantastisch fietsen

Glooiende landschappen, dichte bossen en grote luchten, Northamptonshire biedt een prachtig en uniek landschap voor fietsers van alle niveaus. Blijf ter plaatse om de eeuwenoude bossen te verkennen, of ga er op uit en verken de plaatselijke bezienswaardigheden zoals Stamford, Burghley House en Ferry Medows, allemaal vanuit uw zadel. Als u de regio verder wilt verkennen, bezoek dan Cambridge, de dagelijkse fietshoofdstad van Groot-Brittannië.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf