Genieten in je villa

Wordt het een luxe diner in een sterrenrestaurant of een overheerlijke daghap in een eetcafé? Ben je dol op lokale streekgerechten, biologisch of vegetarisch? Als het om lekker eten en drinken in een topsfeer gaat, is de keuze in deze regio oneindig. Ook is er veel gemak in de villa. Je bestelt namelijk gemakkelijk eten en drinken vanuit jouw vakantievilla. Alle specaliteiten uit de omgeving kun je proeven op je bord. Bestel een PUUR ontbijt, picknick, diner of toch meer zin in een taaart met champagne? Het fijne is dat alles tot aan het aanrecht geleverd wordt. Dat is pas PUUR genieten.
Alle mogelijkheden

Restaurant De Gaffel in Valthe

Dit restaurant is gevestigd in een Saksische boerderij uit ongeveer 1700 en is prachtig gelegen op de glooiende Drentse Hondsrug op ongeveer 3,9 kilometer van het park. Het sfeervolle restaurant biedt ruimte en rust aan onze gasten. De kaart van De Gaffel is geïnspireerd op de seizoenen. Je eet de verse oogst uit de lokale Dorpstuin, waar het team van De Gaffel biologische groente en fruit oogst. Ook het vlees krijgt extra aandacht; Seubers houdt zelf wolvarkens, die hij een goed leven geeft.

Su Sardu

Houd je van Italiaans? Dan is dit het perfecte restaurant voor jou. Su Sardu in Emmen heeft een prachtige ambiance en pure Italiaanse smaken. Je proeft hier echt dat de gerechten vers bereid zijn met goede ingrediënten. Daarnaast biedt Su Sardu niet alleen de 'typische' Italiaanse gerechten maar staan er ook leuke verrassende gerechten op de kaart! Kortom: een aanrader.