Op en rond het park

Landal North Lakes ligt op het prachtige platteland van Cumbria, dicht bij het Lake District National Park. Het resort heeft een ideale locatie voor familievakanties en romantische uitjes en combineert het mooiste van het Engelse platteland met een luxe lodge-ervaring.

*Tegen betaling
  • Lakeside Restaurant
  • 9 holes golfbaan*
  • Vismogelijkheden*
  • Diverse watersportactiviteiten in de buurt
  • Wandel- en fietsroutes
Prijzen en beschikbaarheid
Golfplayer man

Golf

Met een adembenemend uitzicht op de heuvels van het Lake District kan iedereen het hele jaar door genieten van de 9-holes golfbaan* van het resort. Na afloop geniet je van een verfrissend drankje in het Lakeside Restaurant.

*Tegen betaling
Fishing for pike, and perch from a lake or pond.

Vissen

Landal North Lakes Lodges beschikt over een karpersvismeer van 8 hectare. Als gast van het resort heb je exclusieve toegang tot het meer* met de Schotse heuvels en de Northern Fells op de achtergrond. Verder weg vind je de kust van West-Crumbia, met veel vismogelijkheden langs de kustlijn.

*Tegen betaling
Family hiking on top of hill at Lake District England

Trek je wandelschoenen aan

Het Lake District National Park herbergt vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Of je nu kiest om rond het grootste meer van Engeland te fietsen, Scafell Pike te beklimmen of een wandeling te maken door de mooie dorpjes, er is voor ieder wat wils.
Canoes on the shore of Coniston Water in the English lake District
Activiteiten
Met het Lake District National Park voor de deur zijn er tal van activiteiten om te verkennen. Kajakken, paddleboarden, fietsen en kanoën wachten allemaal op je. Wie het rustiger aan wil doen, kan genieten van een reeks wandelroutes in de buurt van het resort.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf