Op en rond het park

Landal North Lakes ligt op het prachtige platteland van Cumbria. Vlakbij het Lake District National Park. Het resort is de perfecte locatie voor een familievakantie, maar ook voor een romantisch samenzijn. Hier wordt het mooiste van het Engelse platteland gecombineerd met een luxe verblijf.
  • Lakeside Restaurant
  • 9 holes golfbaan
  • Vismogelijkheden
  • Diverse watersportactiviteiten in de buurt
  • Wandel- en fietsroutes
Prijzen en beschikbaarheid

Golf

Met een adembenemend uitzicht op de heuvels van het Lake District kan iedereen het hele jaar door genieten van de 9-holes golfbaan van het resort. Na afloop geniet je van een verfrissend drankje in het Lakeside Restaurant.
Fishing for pike, and perch from a lake or pond.

Vissen

Als gast van Landal North Lakes kun je exclusief gebruik maken van het acht hectare grote en volledig gevulde karpervismeer. Geniet tijdens het vissen van het geweldige uitzicht op de Northern Fells en de Schotse heuvels. Ook langs de kustlijn van West Cumbria, vlakbij het resort, vind je veel geweldige plekken om te vissen. 

Trek je wandelschoenen aan

In het Lake District National Park vind je vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Fiets rond het grootste meer van Engeland, beklim Scafell Pike of maak een wandeling door de leuke dorpjes in de regio. Niemand hoeft zich te vervelen.
Canoes on the shore of Coniston Water in the English lake District
Activiteiten
Met het Lake District National Park voor de deur, zijn er genoeg mogelijkheden voor een actieve vakantie. Kies je voor kajakken, suppen, kanoën of fietsen? Als je liever iets rustiger aan wilt doen, kun je genieten van een van de vele wandelroutes in de buurt van het resort.
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe